Siyaset
Giriş Tarihi : 12-04-2018 10:59   Güncelleme : 12-04-2018 18:06

Ak Parti'de İstişare Turları Başladı

Ak Parti İl Başkanı Ali Çöpcü'nün Başlatmış Olduğu İstişare Turları Büyük Karşılık Buldu

Ak Parti'de İstişare Turları Başladı

4 Nisan 2018 tarihinde Ak Parti İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Tahsin Bayrak ve ekibinin ardından Gerze İlçe Teşkilatında oluşan boşluğun doldurulması adına Ak Parti İl Başkanı Ali Çöpcü ve ekibi ilçemize gelerek istişarelerde bulundu.

Ak Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpcü, Ak Parti Gerze ilçe teşkilatına emek vermiş eski ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri ve partinin ilçedeki kurucularıyla istişare ve değerlendirme toplantısında bir araya geldi. Ak Parti İlçe Başkanı ve yönetim kurulunun 4 Nisan 2018 tarihinde istifa etmesi ardından, oluşturulacak yeni yönetim kurulunun istişare edildiği toplantıda; Tüm ilçe halkı tarafından kabul gören ve sevilen yeni bir yönetim kurulu oluşturularak, 2019 seçimlerine hız verileceği öğrenildi.
Geniş Tabanlı ve Herkesi Kucaklayan Yeni Bir Teşkilat İçin Titizlikle Çalışıyoruz
Ak Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpcü, düzenlenen istişare toplantısına katılan partililerin istek ve temennilerini ayrı ayrı değerlendireceklerini belirterek, "Toplantımızda, partimize bugüne kadar emek veren dava arkadaşlarımız ile oluşturulacak yeni yönetim kurulunu istişare ettik. Bizler Gerze’yi önemsiyoruz. Gerze gibi kritik bir seçim noktasında, partimizin tekelleşmesi değil, herkesi kucaklaması, her fikre saygı duyması ve halkımızın güven duyacağı güçlü bir ilçe başkanı ile yönetim kuruluna ihtiyacı var. Bizlerde bu noktada parti tabanına uygun  bir siyasi anlayışa sahip yeni bir ilçe yönetimi oluşturmak için titizlikle çalışıyoruz” dedi.

Partimizde Esas Olan Lüks Binalar ve Gösterişli Salonlar Değil; Ruh ve İnançtır
Ak Parti’nin lüks binalarda ve sırça köşklerde değil, milletin yüreğinde kurulduğunu ve önce milletin yüreğinde iktidar olduğunu belirten Çöpcü, “Partimizde esas olan lüks binalar ve gösterişli salonlar değil, ruh ve inançtır. Bu ruh ve inancın olduğu yerde başarı kaçınılmaz olur. Bugün Ak Parti’mize gönül vermiş vatandaşlarımızda bu toplantımıza katılarak değerli fikirlerini bizimle paylaştılar. Hepsini ayrı ayrı değerlendireceğiz. Yeni İlçe teşkilatımızı İnşallah en kısa bir süre içinde kamuoyuyla paylaşacağız” şeklinde konuştu.

hakan akbaşhakan akbaş