Siyaset
Giriş Tarihi : 28-01-2015 15:21   Güncelleme : 28-01-2015 15:06

Ak Parti İlçe Teşkilatı Ankara’dan Eli Dolu Döndü

Ak Parti İlçe Teşkilatı Yapmış olduğu Ankara ziyaretinden Gerze’ye Müjdeli haberlerle döndüler

Ak Parti İlçe Teşkilatı Ankara’dan Eli Dolu Döndü
 Ak Parti Gerze İlçe Teşkilatı Gerze’nin sorunlarını projelendirerek Sn. Milletvekilimizden çözüm noktasında destek istedi.

İlçe teşkilatı, Gerze Orman İşletme Şefliğinin İşletme Müdürlüğüne dönüştürülmesi, yıkılan tekel binasının modern bir kamu binasına dönüştürülmesi, kapanan cezaevinin adliye binasına dönüştürülmesi, Yaykıl Su göleti projesi, kız öğrenci yurdu projesi, gençlik evi projesi gibi birçok konuda destek istedi.

Sinop Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Mehmet Ersoy yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek taleplerin değerlendirilmesi noktasında anında somut adımlar atarak öncelikle Orman ve Su işleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile görüşme sağladı. Gerze heyetinin önünde gerçekleşen görüşmede Ersoy, Sn. Bakandan Gerze İşletme Müdürlüğü talebini bir kez daha yenileyerek konunun bakanlığa iletildiğini ve bu konunun Gerze ve Dikmen İlçelerinin geleceği açısından büyük önem arz ettiğini belirtti.

Yıkılan Tekel Binası ile ilgili gelen talebi değerlendiren Milletvekilimiz Mehmet Ersoy buranın Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı çok amaçlı bir kamu binasının yapılması noktasında gereken adımın hemen atılacağının sözünü verdi.

Hükümet Konağı içinde dar bir alana sıkışmış olan Gerze Adliyesinin modern bir binaya taşınabilmesi amacıyla kapanan cezaevinin yeni modern bir adliye binasına dönüştürülmesi noktasında da destek sözü verdi.

Ersoy, kız öğrenci yurdu ve gençlik merkezi noktasında yer gösterildiğinde bu isteği de 2015-2016 yılı yatırım planına aldıracağını söyledi.

Gerze İlçe Teşkilatı Sn. Milletvekilinin göstermiş olduğu ilgi ve alakaya duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Sn. Milletvekilimizin bu zamana kadar ilimize ve ilçelerimize kazandırdığı yatırımlar zaten ortadaydı. Sn. Vekilimizin Ankara’da bizlere ilçemize yapılacak yatırımlar konusunda tam destek vermesi ilçemiz adına bizleri mutlu kılmıştır diyerek” şükranlarını dile getirdiler.

İlçe teşkilatı ve başkan Karaman’ın Sn. Vekilimizin sıcak muhabbeti ve birbirlerine olan desteğinin tam olduğu görüldü.

hakan akbaşhakan akbaş