Siyaset
Giriş Tarihi : 06-04-2016 10:48   Güncelleme : 06-04-2016 12:53

Ak Parti İlçe Teşkilatı Bir Dizi Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

Ak Parti Gerze İlçe Teşkilatı Başkanı İzzet Karaman ve teşkilat üyeleri yaptıkları ziyarette Cengiz Tokmak, Şükrü Gündoğdu ve Mehmet Yüzer’i makamlarında ziyaret ettiler.

  Ak Parti İlçe Teşkilatı Bir Dizi Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

İlk olarak Sinop İl Özel İdaresine atanan vali yardımcısı Mehmet Yüzer’i makamında ziyaret eden Ak Parti Gerze İlçe teşkilatı, burada Yüzer’e yeni görevinde başarılar diledi. Ak Parti Gerze İlçe Teşkilatının ikinci durağı İl genel meclis başkanlığı görevine yeniden seçilen Şükrü Gündoğdu oldu.

Gündoğdu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Gerze teşkilatı, son olarak 25. Dönem Ak Parti Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak’ı yeni açtığı bürosunda ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler. Teşkilat üyeleri İl Başkanı Ali Çöpçü ve Merkez İlçe Başkanı Fatih Özçelik'i ziyaret ederek programlarını sonlandırdılar.



İl Genel Meclis Başkanlığına ikinci kez seçilen Şükrü Gündoğdu yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ak Parti Gerze İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma ile her daim iş birliği ve uyum içerisinde olduklarını vurguladı.



AdminAdmin