Siyaset
Giriş Tarihi : 04-05-2015 23:38   Güncelleme : 04-05-2015 23:43

AK Parti’li adaylar “GÜCÜMÜZ HALK, GÖNLÜMÜZ AK” dediler

AK Parti Sinop Milletvekili Adayları Cengiz Tokmak ve Nazım Maviş seçim çalışmalarına yoğun olarak devam ediyor. Sinop’ta 2-0 hedefine kenetlenmiş AK Parti milletvekili adaylarının hafta sonu mesaisi yoğun geçti

AK Parti’li adaylar “GÜCÜMÜZ HALK, GÖNLÜMÜZ AK” dediler
 Cengiz Tokmak hafta sonu Saraydüzü ve Boyabat’ta seçim çalışmalarını yürütürken, Nazım Maviş ise Türkeli ve Ayancık İlçelerinde çalışmalarına devam etti.

Esnaf gezileri, düğünler ve çeşitli organizasyonlarla oldukça yoğun bir hafta sonu geçiren AK Parti adayları Tokmak ve Maviş düzenlenen etkinliklerde vatandaşları yalnız bırakmadı.

Gittikleri her yerde vatandaşın yoğun sevgisi ile karşılaşan AK Parti Milletvekili Adayları “Vekille asilin buluşması” bu olsa gerek. Vatandaşlarımızın bizlere göstermiş oldukları teveccüh 7 Haziran akşamı Sinop’ta 2-0’ın müjdesidir. Teşekkürler SİNOP. Gücümüz HALK, gönlümüz AK” dediler.

AK Parti Milletvekili Adaylarından Cengiz Tokmak İl Başkanı Ali Çöpçü ile birlikte seçim gezilerine Boyabat’ta devam ederken, Nazım Maviş ise Erfelek ziyaretleriyle seçim çalışmalarını bu günde sürdürüyor.

hakan akbaşhakan akbaş