Siyaset
Giriş Tarihi : 09-12-2017 15:05

ASİLDER'den Barış Karadeniz'e Ziyaret

Ankara Sinop İli ilçeleri Derneği (ASİLDER) Genel Başkan Kenan Güllü, beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili Sayın Barış Karadeniz’i Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki makamında ziyaret etti

ASİLDER'den Barış Karadeniz'e Ziyaret

Ankara Sinop İli ilçeleri Derneği (ASİLDER) Genel Başkan Kenan Güllü, beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Milletvekili Sayın Barış Karadeniz’i Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki makamında ziyaret etti.

Genel Başkan Kenan Güllü, kabul sırasında yaptığı konuşmada, “Sayın Vekilim, ziyaretimizin nedeni TBMM Başkanlık Divanı’na seçilmiş olmanızdan dolayı memnuniyetimizi zatıaliniz ile paylaşmak içindir. Bu bağlamda yeni görevinizde üstün başarılar diliyoruz” dedi.

Sinop Milletvekili Karadeniz de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Başkan Güllü’ye teşekkür etti.

Karadeniz, ASİLDER’i kurulduğu günden bu yana takip ettiğini belirtti. “Birçok etkinlikte birlikte olduk. Sayın Güllü’yü ve ekibini kutluyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaret Genel Başkan Kenan Güllü’nün, Karadeniz’e Türk bayrağı ve Atatürk temalı portre hediye etmesiyle son buldu.

ASİLDER heyetinin ziyaretleri bürokratlar ile devam etti 

TBMM Dış İlişkiler ve Protokol Başkanı Cemalettin Tüney’i de makamında ziyaret eden ASİLDER heyeti, derneğin çalışmaları hakkında ve tadilatı devam eden ve yakın zamanda Sinopluların hizmetine sunulacak olan Sinop Kültür Evi’yle ilgili bilgi alışverişinde bulundular.

Erkan TaşErkan Taş