Siyaset
Giriş Tarihi : 17-10-2018 15:50   Güncelleme : 17-10-2018 16:01

Aydilek'ten Ankara'ya çıkarma

MHP Gerze İlçe Başkanı Ercan Aydilek, Genel Başkan Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret etti

Aydilek'ten Ankara'ya çıkarma

MHP Gerze İlçe Başkanı Ercan Aydilek, Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret ederek yerel seçim çalışmalarıyla ilgili bilgi paylaşımında bulundu.

Yerel seçimlerle ilgili gerekli talimatları aldıklarını söyleyen Aydilek, seçim sürecinin resmen başladığını ifade ederek bu sürece tüm teşkilat üyeleriyle hazır olduklarını belirtti.

Aydilek’e ziyaretinde MHP Ayancık İlçe Başkanı Hikmet Çınar’da eşlik etti. Ankara ziyaretleri kapsamında ilk olarak MHP Genel Merkezine ziyaret gerçekleştiren Aydilek, burada Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ve Genel Sekreter İsmet Büyük Ataman’a ziyaret gerçekleştirdiler.

Aydilek, daha sonra TBMM’ye geçerek MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş ve CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz’e de makamlarında ziyarette bulundu.

Yaptığı ziyaretlerin Gerze için önem arz ettiğini söyleyen Aydilek; “Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak eğer uğurunda ölen varsa vatandır” düsturundan yola çıkarak yerel seçim çalışmalarının memleketimiz ve Gerze için hayırlı olmasını diledi.

    

Seda ŞengülSeda Şengül