Siyaset
Giriş Tarihi : 26-02-2019 20:51   Güncelleme : 26-02-2019 21:31

Bakandan Gerze'ye 3 Müjde

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Gerze'ye geldi

Bakandan Gerze'ye 3 Müjde

Bakanlığı ile ilgili bir dizi programa katılmak üzere Sinop'a gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, programının son durağında Gerze’ye uğradı.

Garaj mevkiinde Ak Parti Gerze Belediye Başkan Adayı Cevat Şensoy, İlçe Başkanı Vahdettin Özdemir ve ilçe teşkilat üyeleri ve partililer tarafından karşılanan Bakan Kasapoğlu, Ak Parti İlçe Seçim Bürosunun açılışını yaptı.

Açılış öncesinde vatandaşlara hitap eden Bakan Kasapoğlu, bakanlık olarak her spor dalını önemsediklerini dile getirerek; “Sporun her branşında sporcuların yetişmesi için ailelere özellikle kadınlarımıza, annelerimize önemli görevler düşmektedir” dedi.

Bakan Kasapoğlu, 7’den 70’e herkesin yüzme öğrenmesi için proje geliştirdiklerini ifade ederek; “Seçim sonrasında Cevat Başkanımız ile Gerze’de butik yüzme havuzu inşaatına başlıyoruz. Bu vesile ile Karadeniz’in bu küçük ve şirin ilçesinde yüzme alanında başarılı sporcularımız yetişecek” dedi.

Annelerimiz, kadınlarımız başımızın tacıdır. Çocuklarımıza sporu sevdirecek en öncelikli kişiler annelerimizdir. Sağlıklı ve sporcu nesiller yetişmesi için annelerimize önemli görevler düşmektedir. Bu alanda plates projemizi hayata geçiriyoruz. Gerze’de bu konuda çalışmalarımız olacak. 5 İlçede bu alanda çalışma yaptık 6. İlçemizde Sinop’umuzun güzel ilçesi Gerze olacak” şeklinde konuştu.

İlçe stadının yapımının başlaması için talepte bulundu

Gerze Belediye Spor Kulübü Başkanı Uğur Sağır, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na Gerze Belediye Spor Forması hediye ederek ilçe stadının kötü durumda olduğunu söyledi. Biran önce yapımına başlanılması için talepte bulundu. Bakan Kasapoğlu, stadın durumundan bilgileri olduğunu ve inşaat çalışmalarının kısa süre sonra başlayacağını söyledi.

Gerze Spor’a 25 Bin TL
Gerze’de faaliyet gösteren amatör spor kulüplerinden Gerze Spor’a 25 Bin TL destek sağlayacaklarını söyleyen Bakan Kasapoğlu, yapacakları desteğin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Cevat Başkana her türlü desteği vereceğiz
Bakan Kasapoğlu, seçim sonrasında Ak Parti’nin Belediye Başkan Adayı Cevat Şensoy’un çalışmalarına önemli destekleri olacağını belirterek; “Sporu Gerze’de her bireye sevdireceğiz. Gerekli yatırımlar için başkanımızla el ele gönül gönüle birlikte yürüyerek geleceğin şampiyonlarının Gerze’den çıkması için destek olacağız” dedi.

31 Mart Seçimlerinin Gerze için çok önemli olduğunu söyleyen Bakan Kasapoğlu, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geliyoruz. Bu anlamda hizmette geri kalan Gerze’ye Ak Parti Belediyeciliğini getirerek hizmetleri sıralayacağız. Gerze’yi bulunduğu noktadan çok daha ileriye taşıyacağız” diyerek seçim bürosunun açılış kurdelesini kesti.

Kurdele kesimi sonrasında Gerze programını sonlandıran Bakan Kasapoğlu, Samsun’a hareket etti.

          

Seda ŞengülSeda Şengül