Siyaset
Giriş Tarihi : 22-05-2015 09:48   Güncelleme : 22-05-2015 09:05

Başbakan Davutoğlu'ndan Sinop'ta önemli açıklamalar

Davutoğlu, Sinop mitinginde yaptığı konuşmada, Mersin ve Adana'da HDP binalarına saldırılarda bulunan kişinin daha önce DHKP-C'den tutuklanan bir terörist olduğunu açıkladı

Başbakan Davutoğlu'ndan Sinop'ta önemli açıklamalar
 Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ak Parti'nin Sinop mitinginde konuştu. Adana ve Mersin'de HDP binalarına saldırılarda bulunan zanlının geçmişte DHKP-C'den tutuklanan bir terörist olduğunu açıklayan Davutoğlu,  "Dün tespit edildi, bugün açıklaması yapıldı. HDP'nin binalarına saldırıyı yapan zanlı daha önce DHKP-C'den tutuklan bir terörist çıktı. Savcımızı şehit ettiklerinde CHP’yi çağırmışlardı. Oyunu görüyor musunuz? Maskeleri birer birer indireceğiz. CHP, MHP, HDP, Paralel dört ediyor. Bir doğru dört yanlışı götürecek. 2’de 2 yapmaya var mısınız?" dedi. Davutoğlu ayrıca Sinop içinde müjdelerini miting alanında bulunan kalabalık ile paylaştı.

Davutoğlu'nun açıklamalarından öne çıkan satır başları;

Kemal Kılıçdaroğlu'nun projesini izlerken, tebessüm ettim çünkü çok geriden geliyor. Yeni bir megakent kuacakmış. Biz bunları Kanal İstanbul ile gündeme getirmiştik. Biz Ak Parti olarak siyasetin öznesiyiz, onlar nesnesi...

Kendisine oy veremeyen bir adamdan megakent bir proje çıkar mı? Kitap okumayan kendisini yenileyemeyenden lider olur mu? Biz kitap da okuruz ama en önemlisi tarih yazarız. 

Biz günlerdir mitinglerde Türkiye'nin geleceği için çalışıyoruz; onlar birbirleriyle paslaşıp önümüzü kesmeye çalışıyorlar.

Seçimde kaybedeceklerini anlayan 3 parti ve paralel çete, HDP binalarına yapılan saldırıları AK Parti'ye yüklemeye çalışıyorlar. Maskeler birer birer görünüyor, bütün maskeleri indereceğiz.

HDP'YE YAPILAN SALDIRI


Şimdiye kadar AK Partili birinden şiddet sözü duydunuz mu? Şiddet içinde yer aldık mı? HDP Başkanı çıktı 'AK Parti yaptı' dedi, beni ve Cumhurbaşkanımızı suçluyorlar. Bir de MHP’ye pas attı HDP. Yolunu bulamayan Kılıçdaroğlu 2 saatte suçluyu buldu, 'AK Parti' dedi. Dün tespit edildi, bugün açıklaması yapıldı. HDP'nin binalarına saldırıyı yapan zanlı daha önce DHKP-C'den tutuklan bir terörist çıktı. Savcımızı şehit ettiklerinde CHP’yi çağırmışlardı. Oyunu görüyor musunuz? Maskeleri birer birer indireceğiz. CHP, MHP, HDP, Paralel dört ediyor. Bir doğru dört yanlışı götürecek. 2’de 2 yapmaya var mısınız?

SİNOP’A MÜJDELER

2016 başında doğalgazınız geliyor. Olimpik bir pist kuruyoruz. Devlet hastanesi yapıyoruz. Ilıksu Göleti proje aşamasında.

"KILIÇDAROĞLU DOKTORA VE YÜKSEK LİSANS ARASINDAKİ FARKI BİLMEZ"

Kılıçdaroğlu burslardan bahsediyor. Biz geldiğimizde burs 45 TL idi. Kılıçdaroğlu doktora ve yüksek lisans arasındaki farkı da bilmez ama eğitimde Türkiye’yi donatan AK Parti’dir. Bütün kadınlarımızın onuru bize aittir, başı açık kapalı fark etmez bütün kadınlarımızın onuru bize aittir. MHP’den başı kapalı bir hanımefendi seçildi ama yazı geldi o kadının başını açması lazım diye. Talimatla iş yapandan milliyetçi çıkar mı?

AdminAdmin