Siyaset
Giriş Tarihi : 28-01-2015 09:40   Güncelleme : 28-01-2015 09:23

Başbakan'ın Grup Toplantısına Katıldılar

Ak Parti İlçe Temsilcileri Grup Toplantısına Katılarak Sn. Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'na Destek Verdiler.

Başbakan'ın Grup Toplantısına Katıldılar
 Ak Parti Gerze İlçe Başkanı İzzet Karaman Başkanlığında TBMM’ye giden İlçe Teşkilatı Ak Parti Grup Toplantısına katılan Sinop Milletveki ve TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Mehmet Ersoy’a destek vererek, Sn. Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun konuşmasını dinledi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu konuşmasında Birlik beraberliğe vurgu yaparak, biz Aydın’da, Tekirdağ’da ne diyorsak, aynısını Diyarbakır’da söylüyoruz. Kim ne bölücülüğü yaparsa yapsın biz Ak Parti olarak onun karşısında dağ gibi dururuz. 
Bugün dünyaya Al bayrağı taşıyan o bayrağı daha yukarılara taşıyan tek bir parti vardır o da ak partidir. Biz hayatımızı o bayrağa adamışız. Çünkü bu Al bayrak dünyadaki mazlumları temsil eden bir semboldür. Bu vatan evlatlarının arasına kimse fitne sokamayacak." diyerek Muhalefete de atıfta bulunan Başbakan Davutoğlu, Bucak Türkmenlerine giden  Tırları durduran hıyanet çetesine karşı niçin  sessiz kaldınız diyerek eleştiride bulundu.

"Bugün yeni bir Ortadoğu hedeflenmektedir. Bizim bu noktadaki politikamız; birlik beraberlik ve kardeşliğe dayalı bir Orta doğudur.

Dün ekonomisi kötü diyerek, ülkemizi kapıdan çeviren Avrupa Birliği bugün ise Türk Ekonomisi çok güçlü onları nasıl sindireceğiz diyerek korkmaktadırlar. Biz bu yolda ki mücadelemizi sürdüreceğiz ve bir gün onlar bize gelecek ve AB’ye girmemizi isteyecekler”dedi.

Şer odakları ülkemize karşı içte ve dışta kara politika yapmaktadırlar. Bizler de onların bu politikalarını çürütmek için her türlü mücadeleyi veriyoruz.

Ülkemizde enflasyon düşüyor yatırımlar, başarı çıtası günden güne daha da artıyor. Türkiye önümüzdeki dönemde dünyada ki yatırımcılar noktasında cazibe merkezi olacak.” Diyerek Sn. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir uyum içinde olduklarını, bu birlikteliği kimsenin bozamayacağını amaçlarının büyük Türkiye’yi inşa etmek olduğunu söyledi”

İlçe Teşkilatı, Sn. Milletvekilimiz Mehmet Ersoy önderliğinde Grup Toplantısının ardından TBMM önünde Sn. Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ile birlikte Aile fotoğrafı çektirdi.

 

hakan akbaşhakan akbaş