Siyaset
Giriş Tarihi : 18-09-2017 07:11   Güncelleme : 18-09-2017 07:53

Başkan Adaylarıyla Görüşüldü, Görüşler Alındı

Ak Parti İl Başkanı Ali Çöpcü ve Sinop Koordinatör Milletvekili Cumhur Ünal Ak Parti Gerze İlçe Başkan Adaylarıyla Tek Tek Görüştü

Başkan Adaylarıyla Görüşüldü, Görüşler Alındı
 Ak Parti Gerze İlçe Teşkilatı, yeni ilçe başkanının belirlenmesi için temayül yoklamasına gitti. Birçok üyenin adaylığını açıkladığı temayül süreci sonrası, Ak Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpçü gazetemize açıklamalarda bulundu.

 

Ak Parti Genel Merkezi’nin ilçemizde bir bayrak ve görev değişimine gidilmesini uygun gördüğünü ifade eden Ali Çöpçü, “bundan sonra birlik ve beraberlik içerisinde, genel merkezin belirlemiş olduğu kriterler doğrultusunda, ilçe başkanımızı belirlemek için bugün bir temayül yoklaması gerçekleştirdik” dedi.

 

Yapılan yoklamanın ilçe başkanını hemen belirleme noktasında bir adım olmadığının altını çizen Çöpçü, “biz kimler aday adayı, kimler Gerze’de Ak Parti’yi en iyi şekilde temsil edebilir diye düşünceleri aldık ve 8-9 adayımız çıktı. Bu adayların dışında bize de gelebilirler, il koordinatörümüze müracaat edebilirler veya daha sonra da ‘ben aday olmak istiyorum’ diyebilirler” şeklinde görüşlerini belirtti.

 

“Gerze’de en yüksek oyu alabilecek yönetimi oluşturacağız”

Gerze İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı ve üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı ve üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, parti kurucuları, mahalle başkanları ve teşkilatları, daha önce görev yapmış mahalle teşkilatı üyeleri, eski ilçe başkanları ve sivil toplum kuruluşlarının görüşlerinin alındığı bir temayül yoklaması yapıldığını söyleyen Başkan Çöpçü, bu çalışmanın nihai karara varmada aşamalardan birisi olduğunu, Temayül yoklamasının sadece bir kriter olduğuna vurgu yapan Çöpçü, “Temayül kriterinin yanı sıra, kamuoyu yoklaması ve diğer sivil toplum kuruluşlarıyla istişareler de yapılacak. Bu daha ilk etabımız. Bundan sonraki çalışmalarımıza da devam edeceğiz ve en kısa zamanda Gerze’de birliği ve beraberliği sağlayacak, kadın ve gençlik kollarıyla, mahalle teşkilatlarıyla, sandık başkanlarıyla, il teşkilatıyla, genel merkezle uyumlu çalışacak bir arkadaşımızı belirleyeceğiz. Genel merkeze bu arkadaşımızı tebliğ ettikten sonra da bu arkadaşımıza görev verip 2019 seçimlerinde başarılı olabilme adına Gerze’de en yüksek oy alabilecek yönetimi oluşturup önümüzdeki seçimlerde ciddi bir performans oluşturacak yönetimi ve kadroyu belirleyeceğiz” şeklinde konuştu.


Kaan TÖNGELCİ / Gerze'nin Sesi
hakan akbaşhakan akbaş