Siyaset
Giriş Tarihi : 18-10-2018 15:08   Güncelleme : 18-10-2018 17:42

Belovacıklı aday adayı

Gerze Belediye Başkanlığı için tekrar aday adayı olduğunu açıklayan Belovacıklı, dosyasını CHP İlçe Başkanı İlknur Kara'ya teslim etti

Belovacıklı aday adayı

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerde, Gerze Belediye Başkanlığı için tekrar aday adayı oldu.

Başkan Belovacıklı, aday adaylığı başvurusunu yaparak dosyasını CHP Gerze İlçe Başkanı İlknur Kara’ya teslim etti.

"Eksik kalan çalışmalarımızı tamamlayıp elveda demek istiyoruz"

CHP Gerze İlçe Teşkilat Binasında gerçekleşen adaylık başvurusunda kısa bir açıklama yapan Başkan Belovacıklı, görev yaptığı süre içerisinde Gerze’yi marka bir şehir yapmak için var güçleriyle çalıştıklarını belirterek; “Sosyal yaşamdan alt ve üst yapısına, kültürel yapıdan ekonomik yapıya elimizden geldiğince katkı sağladık. Kapımızı sürekli açık tuttuk. Telefonlarımızı 24 saat açık tuttuk. Her zaman halkımızın hizmetinde olduk. Hiçbir zaman ideolojik yaklaşım sergilemeden her kesime hizmet etmeye çalıştık. Önümüzdeki süreçte tekrar aday olabilirsek bu hizmetlerimize devam etmek istiyoruz. Eksik kalan çalışmalarımızı tamamlayıp elveda demek istiyoruz. Gerzemize ve partimize hayırlı olsun diyorum” şeklinde konuştu.

"Zaman zaman çatışma yaşadıysak iyiyi ortaya çıkarabilmek için yaşamışızdır"

Ardından CHP İlçe Başkanı İlknur Kara, söz alarak Başkan Belovacıklı’nın adaylık sürecinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Kara sözlerinin devamında ise; “Birlikte başladık. Üçüncü dönem adaylığında da yine beraber olmak kısmetmiş. Bizlerde elimizden geldiği kadar hem başkanımızın arkasında durduk hem de Gerze’nin arkasında durduk. Yanlış yapmadık. Yanlış yaptırmadık. Zaman zaman çatışma yaşadıysak iyiyi ortaya çıkarabilmek için yaşamışızdır. Asla sevgi saygı sınırlarının dışına çıkmadık. Şuan da başkanımızdan başka aday adaylığı müracaatı yok. Başkanımıza şans diliyoruz. Gerze’ye hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

   

Seda ŞengülSeda Şengül