Siyaset
Giriş Tarihi : 08-11-2017 19:07   Güncelleme : 08-11-2017 19:30

Belovacıklı, Bakandan Ödenek İstedi

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı Meclis’te ziyaret etti.

Belovacıklı, Bakandan Ödenek İstedi

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz ile birlikte Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek ve Dikmen Belediye Başkanı Saim İstanbullu, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve Gümüşhane Milletvekili Cihan Pektaş’ın makamında Bakan Veysel Eroğlu ile görüştü. Ziyarette, belediye başkanları ilçelerinde yaptıkları çalışmalar hakkında Bakan Eroğlu’na bilgi verdi.

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz'de Bakan Eroğlu’na, Sinop ve ilçeleri için gösterdiği ilgiden ve katkılardan ötürü teşekkür etti.

Başkanlar daha sonra Vekil Karadeniz ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı Meclis’teki makamında ziyaret etti.

Gerze Belediye Başkanı Belovacıklı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile ilgili olan yatırımlar için ödenek talebinde bulunarak, söz konusu yatırımların gençlerin sporla ilgilenmeleri ve başarılara imza atmaları bakımından son derece önemli olduğunu söyledi. Belovacıklı, “Faaliyetlerin ve başarıların devamlılığı adına içinde bulunduğumuz ekonomik sıkıntıları aşabilmek  hem Gerzeliler hem de gençlerimiz için çok önemli. Yatırımlarımızın bir an önce hayata geçmesi Gerze, Sinop ve ülkemizin spor alanındaki başarılarımızın artmasına katkı sağlayacaktır” dedi.

Bakan Bak, belediye başkanlarına ziyaretleri için teşekkür ederek talep ettikleri konularla ilgileneceğini ve gereğinin yapılması için talimat vereceğini söyledi.

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz'de Bakan Bak’a, Sinop ve ilçeleri için gösterdiği ilgiden ve katkılardan ötürü teşekkür etti.

Başkanlar, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz'i de TBMM Divan Üyeliği’ne seçilmesinden dolayı tebrik ederek, ilçelerini simgeleyen birer hediye verdiler.

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, belediye başkanlarına teşekkür ederek, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin tarihsel ve kurumsal sorumluluğunu daha da artırmak için hem Sinop’ta hem de TBMM’de azimle çalışmaya devam edeceğiz. Milletvekilliği dönemim, söz verdiğim sorumluluğumun bilinci ile Sinopluların, milletimizin, ülkemizin sorunlarına çözüm üretmek için devam edecektir” diye konuştu.

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, 26 Ekim’de yapılan TBMM Başkanlık Divanı seçimlerinde Divan Üyeliğine seçilmişti.

Seda ŞengülSeda Şengül