Siyaset
Giriş Tarihi : 23-01-2019 14:29   Güncelleme : 23-01-2019 15:01

Belovacıklı’dan gazetemize ziyaret

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, gazetemizi ziyaret ederek yerel seçim sürecini değerlendirdi

Belovacıklı’dan gazetemize ziyaret

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, gazetemizi ziyaret ederek Baş Köşe Yazarımız Fatih Uysal ile birlikte ilçemizde devam eden çalışmalar, yerel seçim süreci ve güncel haberlerle ilgili birçok konuda sohbet gerçekleştirdi.

Başkan Belovacıklı, yerel ve ulusal bazda gündemin en önemli konusu olan 31 Mart Seçimlerine değinerek yaptığı açıklamada 3. Döneme emin adımlarla hazırlandıklarını ifade etti.

“Marka ilçe olma yolundayız”

Geçen 10 yıllık süre zarfında Gerze’ye büyük fayda sağlayan projelere imza attıklarını söyleyen Başkan Belovacıklı, “Her zaman bir öncekinden daha fazla azim ve gayretle üstüne koyarak yol alıyoruz. İlçemizi marka ilçe yolunda ilerleteceğiz. Toplumun her kesimine eşit mesafede yaklaşıyoruz. Yaptığımız hizmetlerimizde parti ideolojisi sergilemiyoruz. A partisi B partisi gibi bir ayrımımız yok. Benim için önemli olan insandır. Önceliğimiz Gerze’miz ve Gerzeli vatandaşlarımız” dedi.

“Projelerimiz çevre il ve ilçelere örnek olacak”

10 yıllık Belediye Başkanlığı zarfında hayata geçirilen projelerden de bahseden Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, “Stratejik Plan doğrultusunda yapmadığımız iş kalmadı. Bu hususta kimse meraklanmasın. Bizler seçime göre çalışma yürütmedik, yürütmeyeceğiz. Bu hususta önceliğimiz her zaman vatandaşımın talebidir. Bu doğrultuda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu zamana kadar başardığımız projeler örnek olarak gösteriliyor ancak, önümüzde ki günlerde açıklayacağım projelerle çevre il ve ilçelerin örnek alacağı bir ilçe ve belediye olacağız” şeklinde konuştu.

Gerzeninsesi Gazetesi olarak Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’ya, yaptığı ziyaret dolayısıyla teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Seda ŞengülSeda Şengül