Siyaset
Giriş Tarihi : 04-09-2015 16:41   Güncelleme : 04-09-2015 15:54

Candarcan; Sinop İçin Bende Varım!

Önceki gün AK Parti'de sona eren 1 Kasım Erken Seçimleri aday adaylığı başvuruları ardından, İş Adamı Fatih Candar Can AK Parti'den Sinop milletvekili için aday adaylığını açıkladı

Candarcan; Sinop İçin Bende Varım!
 Önceki gün AK Parti'de sona eren 1 Kasım Erken Seçimleri aday adaylığı başvuruları ardından İş Adamı Fatih Candar Can AK Parti'den Sinop milletvekili için aday adaylığını açıkladı

Sinoplu İşadamı Fatih Candar Can 26.Dönem AK Parti Sinop Milletvekili Aday Adaylığı için adaylık başvurusunu resmi olarak yaptı.

Sinoplu İşadamı Fatih Candar Can 26.Dönem AK Parti Sinop Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı. AK Parti Genel Merkezine başvurusunu yapan Fatih Candar Can 1 Kasım 2015 Genel seçimlerinde AK Parti’den Sinop Milletvekili aday adaylığı için resmi başvuru yaptığını söyledi. 

Yeni Türkiye Yolunda bende varım 

“Yeni Türkiye’ye bir tuğlada bizim katkımız olsun” diyerek adım attığını ifade eden Fatih Candar Can, “Sorumluluk sahibi bir milletvekili olarak bu ülkeye hizmet etmek istiyorum. Sinop'a ve ülkeye en iyi hizmeti AK Parti çatısı altında ve AK kadrolarla beraber yapacağız. Hayatta hiçbir zaman doğduğum toprakları unutmadım, her zaman gözümüz kulağımız Sinop'ta” dedi.

Fatih Candar Can kimdir?

1971 yılında Sinop’ta doğmuştur. Tahsilini İstanbul’da tamamlamıştır.

 Fatih Candar CAN; merkezi İstanbul’da faaliyet gösteren Bemtaş A.Ş  ‘nin ikinci kuşak döneminde halen yönetim kurulu başkanı olarak görev yapmaktadır. Yıllarca İstanbul iş adamları camiasında çeşitli toplantı ve seminerlere katılmıştır. Ülkemizin kalkınmasında, Reel sektörlerin lokomotifi olan inşaat sektörünün,  lojistik ayağı kule vinç, cephe sistemleri gibi konularda, uzmanlık eğitimleri almış, Özellikle gelişmiş sanayilere sahip Almanya, Portekiz vb. ülkelerdeki inşaat sanayilerinin de gelişmelerini yakinen izlemiş ve bu ülkelerdeki katıldığı seminerlerden ayrıca sertifikalar almıştır.
 
 Fatih Candar CAN iş adamı sıfatıyla dünyanın gelişmiş birçok ülkelerine ekskürsiyon seyahatlerinden kazandığı ve müşahede ettiği Modernizasyon inovasyon  -Bilgi-  Ar-Ge, Teknik –Teknoloji Transferleri gibi önemli katma değerlerin ülkemizdeki Reel sektörlere endekslenmesi bakımından, SİNERJİ oluşturması amacıyla, heyecan dolu yorulmak bilmeyen, çalışma azmiyle, ülkemizin birçok vilayetinde faaliyet göstermekte olan özel sektörlerce de tanınan ve iş müzakerelerinde bulunan genç ve dinamik iş anlayışına sahiptir.
 
İnşaat ve Endüstriyel inşaat lojistik sektörlerinin tüm sıkıntılarını Dünya ile rekabet şartlarını, iş güvenliği işçi sağlığı, emek yoğun ve teknoloji yoğun dengesinin kurulması, prodüktivite ve ergonomi konularında Gelişmiş batılı ülkelerin ve AB müktesebatının ülkemizdeki uygulanabilirliği konularında farklı zaviyelerden bakış açısına sahiptir.

Fatih Candar CAN; halen Uluslararası ticaret faaliyeti yapan Bemtaş A.Ş de, yönetim kurulu başkanı görevini yürütmektedir. Evli 3 çocuk babası olup,  İngilizce Arapça Osmanlıca bilmektedir.
hakan akbaşhakan akbaş