Siyaset
Giriş Tarihi : 26-02-2015 23:46   Güncelleme : 26-02-2015 23:36

Cemal Şen'den Gerze Çıkartması

Cemal Şen Ak Parti Gerze İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti

Cemal Şen'den Gerze Çıkartması
 Ziyarette Cemal Şen'i  Gerze İlçe Başkanı İzzet Karaman, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma ve diğer partililer ağırladı.

Ziyarette bir konuşma yapan Ak Parti Sinop Milletvekili Aday Adayı Cemal Şen, Seçim öncesi teşkilatları ziyaret ederek fikir alıverişinde bulunduğunu dile getirerek, ziyaretler zinciri kapsamında Gerze ilçe teşkilatının konuğu olduğunu belirtti.

Yapılacak olan seçimlerin önemini vurgulayan Şen, 7 Haziran seçimlerinin büyük bir önem arz ettiğini ve Sinop'ta en az 2 milletvekili çıkarmaları gerektiğini kaydederek, bu hedefin gerçekleşebilmesinin aday ve teşkilata bağlı olduğunu söyledi.

Türkiye'nin 12 yıldan buyana büyük bir gelişim ve değişim gösterdiğini dile getiren Cemal Şen, ülkenin Cumhurbaşkanı ve Başbakanının büyük bir sorumluluk aldığını, Türkiye'yi hak ettiği noktaya taşıdığını ifade ederek, bu heyecanın Sinop ve Gerze'ye de ulaşması gerektiğini, bu noktada seçilecek
milletvekillerine büyük bir görev düştüğünü ifade etti.

Aday Adaylarının İçinde Benden Başka Gerzeli Yok!

Cemal Şen konuşmasında aday adaylarının içinde yalnızca kendisinin Gerzeli olduğunu belirterek, bu noktada Gerze teşkilatından da özel destek beklediğini kaydetti.

Sinop'un doğu ve batısını ayırmadan eşit ve adil bir hizmet sunacağını da söyleyen Şen, yapılacak seçimin bir sonra ki süreçte Gerze'de belediyeyi almanın yolunu da açacağını belirtti.

1994 yılında Gerze ilçesinden Refah Partisinden aday olduğunu hatırlatan Şen, burada yaptığı seçim çalışlarının ardından 1994 seçimlerinde sol kesimden de ciddi bir oy aldığını ve bu noktada Gerze'yi Ak belediye ile buluşturmanın zor olmadığını söyledi.

1994'te yapılan belediye seçimlerinin ardından Refah Partisi Genel Başkanı Rahmetli Prof. Dr. Necmettin Erbakan tarafından Sinop İl Başkanlığına atandığını söyleyen Cemal Şen, 1994 te yapılan Genel Seçimlerde Refah Partisinin  Sinop ve ilçelerinde önemli gözle görülür bir başarı kaydettiğini, bu başarı da kendisinin büyük emeğirir olduğunu dile getirdi.

Şen bundan sonraki süreçte de halkın huzuruna çıkarak, herkese ulaşıp, Sinop'tan en az 2 milletvekili çıkarma gayretinde olunması gerektiğini hatırlattı.

Temayül bizim için önemli

Yapılacak temayülün bazı adaylar için önemi olmadığı ifade edilse de kendileri için önemli olduğunu söyleyen Şen, tüm teşkilat mensuplarıyla uyum içerisinde çalışma yürütmeyi amaçladığını ve bu bağlamda yapılacak temayüle de büyük bir önem verdiğini söyledi.

Cemal Şen sözlerini şöyle sürdürdü: "Ak Parti artık "Yeni Türkiye" diyor. Bu yeni Türkiye söyleminin içinde yeni bir Sinop'un da olduğu aşikardır, öyleyse bu yenilenme için iki milletvekilinin ikisinide almak için çalışmalıyız. Bu seçimler hem ülkemiz hem milletimiz hem de ilimiz için çok önemlidir." dedi.

AdminAdmin