Siyaset
Giriş Tarihi : 28-05-2018 18:32   Güncelleme : 29-05-2018 15:58

CHP Adayları Gerze'ye Geldi

CHP Sinop Milletvekili adayları Barış Karadeniz ve Erdinç Şimşek, seçim çalışmaları kapsamında Gerze’ye geldiler

CHP Adayları Gerze'ye Geldi

İlçelere ziyaret gerçekleştiren adaylar Dikmen’e yaptıkları ziyaret sonrasında Gerze’ye gelerek esnaf ziyaretleri gerçekleştirdiler.

İlk olarak CHP İlçe Başkanlığına gelen adaylar ve partililer burada bir süre yaklaşan seçimleri değerlendirdiler. Daha sonra CHP Sinop İl Başkanı Barış Ayhan, kısa bir demeç vererek; Tüm örgüt olarak 24 Haziran’da gerçekleşecek erken seçimlere hazırlıklı olduklarını söyledi. Ayhan, konuşmasının devamında ise Türkiye’nin siyasi ve ekonomik olarak zor günlerden geçtiğini, 24 Haziran da yapılacak seçimin aslında bir parti seçimi olmadığını, insanların demokrasiyle mi yoksa diktatörlükle mi yönetilmek istediklerini belirleyecekleri bir seçim olacağını ifade etti.

“24 Haziran seçimleri uyanışın ilk adımları olacak”
Ardından CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, kısa bir konuşma gerçekleştirerek: “Türkiye’yi yönetenler ülkeyi çıkmaza soktular ve erken seçim kararı almak zorunda kaldılar. Ülkenin ekonomisi dar boğaza girdi. Esnaf zor durumda. İşsizlik hat safhaya ulaştı. Çiftçi mazottan, gübreden dert yanıyor. Vatandaşların, bu gidişe dur demek için Cumhurbaşkanı ve aynı zamanda milletvekili seçimlerinin yapılacağı ilk seçimler olma özelliğini taşıyan 24 Haziran seçimlerinde uyanışın ilk adımlarını atarak sandıkta gerekli cevabı vereceklerine inanıyorum” şeklinde konuştu.

“Millet için göreve talibiz”
Karadeniz’in ardından CHP 2. Sıra adayı Erdinç Şimşek, söz alarak: “Bu kötü gidişe dur diyerek 25 Haziran sabahında demokrasi ve özgürlüğün olduğu daha yaşanır bir Türkiye’ye uyanmak için sandıkta yapacağımız tercihimiz çok önemli. Huzurlu, birlik ve beraberliğin yaşandığı barış içinde bir Türkiye için, Millet için bu göreve talibiz destek bekliyoruz” dedi.

Son olarak Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Sinop’un ve ilçemiz Gerze’nin şahlanışa geçmesi için 2 adayın da meclise girmesi gerektiğini belirterek: “24 Haziranda Sinop’ta alacağımız 2 – 0’lık skor ile yeni bir şahlanış dönemine gireceğiz. Tüm desteğimizi ve çalışmalarımızı adaylarımızın her ikisinin de meclise girerek bizi temsil etmeleri için sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

Adaylar Karadeniz ve Şimşek, ilçe teşkilatına yaptıkları ziyaret sonrasında partililerle birlikte esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek sorunlarını sıkıntılarını dinlediler. CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce ve kendileri için destek istediler.

Ercan ÖZCAN / Gerzeninsesi

Seda ŞengülSeda Şengül