Siyaset
Giriş Tarihi : 03-09-2015 21:17   Güncelleme : 03-09-2015 21:32

CHP'li Müftü'den Bomba İtiraf

1981 Yılında İlçemizde de Müftülük Yapmış Olan Eski CHP'li Şimdiki Bağımsız Milletvekili İhsan Özkes'ten Bomba İtiraf

CHP'li Müftü'den Bomba İtiraf

Bir dönem ilçemizde de Müftülük yapmış olan İhsan Özkes'ten Bomba İtiraf.

CHP'den istifa ederek bağımsız milletvekili olan eski Gerze müftüsü İhsan Özkes Beyaz TV'de Erkan Tan'ın canlı yayın konuğu olarak canlı yayında ses getiren açıklamalar yaptı.

Özkeş'in itirafına şu sözler damgasını vurdu:

Eski CHP'li İhsan Özkes, Katıldığı televizyon programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı nefret oluşturmak için planlı ve programlı şekilde mesai harcadıklarını, bu nefret operasyonunun dini motifli kısmının başında da kendisinin bulunduğunu, bu yönde çalışmalar yaptıklarını itiraf etti.

''DİNİ REFERANSINI MOTİVE EDEN KİŞİ BENDİM''

Eski CHP'li İhsan Özkes '' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığını kuranlar, yapanlar; Tayyip Erdoğan'a ve külliyeye karşı bu düşmanlığın altyapısını kurarlarken onun dini referansını da motive eden kişi bendim'' dedi.

Kaynak: İHA


İhsan Özkes Kimdir :

İsim : İhsan

Soyadı : Özkes

Mesleği : MüftüDoğum

Tarihi : 01.08.1957

Uyruğu : Türkiye

BİYOGRAFİSİ

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul-19 sıra Adayı.1 Ağustos 1957’de Çorum’da doğdu. İstanbul Yüksek İslam Enstitüsü Tefsir Hadis Bölümünden birincilikle mezun oldu. Yüksek lisansını Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Hadis Anabilim Dalında yaptı.1981’de Sinop Gerze Müftüsü olarak atandı. Yozgat Sorgun Müftülüğü görevlerini yürüttü. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından iki yıl süreyle Mısır’a gönderildi. İstanbul Merkez Vaizi, Üsküdar, Şile, Beyoğlu ve Adana Yüreğir Müftüsü olarak görev yaptı. Yayınlanmış 4 kitabı bulunmaktadır.

hakan akbaşhakan akbaş