Siyaset
Giriş Tarihi : 17-01-2018 01:23   Güncelleme : 17-01-2018 01:46

Çöpcü "Dikmen'deki Uyum Takdire Şayan"

Ak Parti İl Başkanı Ali Çöpçü 6. Olağan Kongrenin ardından ilk ziyaretini Dikmen ilçesine gerçekleştirdi

Çöpcü "Dikmen'deki Uyum Takdire Şayan"

Haftalık olarak yapılan olağan ilçe toplantısında Ak Parti Dikmen İlçe Başkanı Hüseyin Türkmen, il genel meclis üyeleri Kerim Ali Şahin, Süleyman Yıldırım, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı, Gençlik Kolları Başkanı ilçe yönetim kurulu üyeleri ve önceki dönemlerde görev yapmış ilçe başkanlarının tamamı hazır bulundu.

Toplantı da bir konuşma yapan İl Başkanı Ali Çöpçü “Sn. Cumhurbaşkanımızın katılımlarıyla gerçekleştirilen 6. Olağan il kongremizde Dikmen ilçemizden kongremize yoğun bir katılım olmuştur. Bu katılımdan dolayı Dikmen İlçe teşkilatımıza ve hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Çöpcü, kongrenin ardından Dikmen teşkilatının kendisine yaptığı hayırlı olsun ziyaretinden dolayı teşekkürlerini ileterek, konuşmasına şu şekilde devam etti. “Dikmen ilçe başkanımız Hüseyin Türkmen kardeşimiz dört yıldan bu yana görevini başarıyla sürdürmektedir. Göreve geldiği günden bu güne ilçe başkanımızın teşkilat içindeki birlik beraberliği en üst düzeye çıkarttığını, gözlemlediğini dile getiren Çöpcü, Dikmen teşkilatıyla ilgili bu güne kadar olumsuz hiçbir şey bizlere yansımamıştır. Dikmen teşkilatındaki bu birlik beraberlik, ahenk partimiz adına sevindiricidir. İşte bu birlik beraberliğin meyveleri her şekilde hizmete ve sandığa yansımaktadır. Bu durum şahsım ve partim adına takdire şayandır“ diyerek İlçe başkanı nezdinde tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

İlçe başkanı Hüseyin Türkmen ise konuşmasını İl Başkanı Ali Çöpçü’ye tekrar hayırlı olsun temennisinde bulunarak, İl başkanımızın ilk ziyaretini Dikmen teşkilatından başlatmasından dolayı duyduğu memnuniyetini bir kez daha dile getirdi.

Türkmen konuşmasını şu şekilde sürdürdü; göreve geldiğimizden bugüne gerek teşkilat çalışmaları, gerekse de ilçemize kazandırılan hizmetler noktasında il başkanımızın ilçemize her daim desteğini gördük. İnşallah bundan sonra da yine en iyi şekilde Dikmenimize yeni yeni hizmetlerin kazandırılması noktasında her türlü çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.

hakan akbaşhakan akbaş