Siyaset
Giriş Tarihi : 05-03-2019 17:59   Güncelleme : 05-03-2019 18:55

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sinop’a Geldi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Sinop'a gelerek ziyaretler gerçekleştirdi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sinop’a Geldi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Sinop’a geldi. Vatandaşlarla çay bahçesinde sohbet etti.

5 Mart Salı günü (bugün) saat 13:00’de Sinop programı kapsamında Havalimanına inen Oktay’ı, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Sinop Valisi Köksal Şakalar, Ak Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ve Sinop İl Jandarma Komutanı J.Kd.Albay Halil Altıntaş karşıladı.

Havalimanında yapılan karşılamanın ardından Sinop Valiliğine geçiş yapıldı. Valilik makamında basına kapalı yapılan görüşme sonrasında Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Sinop Adliyesine ziyaret gerçekleştirdi. Cumhuriyet Başsavcısı Duygu Bayar Öksüz tarafından Sinop Adliyesi önünde karşılanan Oktay, burada da bir süre basına kapalı görüşme gerçekleştirdi.

Daha sonra tersane mevkiinde giderek vatandaşlarla buluşan Oktay, çay bahçelerinde vakit geçiren aileler, gençler ve çocuklarla sohbet etti. Vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Oktay’a yoğun ilgi gösterildi.

Tersane mevkiinde vatandaşlarla bir araya gelen Fuat Oktay, daha sonra Organize Sanayi Bölgesine ziyaret gerçekleştirdi. Sanayi esnafıyla görüşen Oktay, Erfelek ilçesine geçiş yaptı.

Oktay’ın Sinop programı, Ak Parti Sinop Belediye Başkan Adayı Ali Çöpcü’nün proje tanıtım toplantısına katılmasıyla sona erecek.

            

Seda ŞengülSeda Şengül