Siyaset
Giriş Tarihi : 23-09-2019 11:56   Güncelleme : 27-09-2019 15:47

Dikmen'deki Yatırımları Yerinde İncelediler

Giresun, Dikmen Entegre Sağlık Merkezimiz Hızla Yükseliyor

Dikmen'deki Yatırımları Yerinde İncelediler

Sinop Ak Parti İl Başkanı Uğur Giresun, İl Sağlık Müdürü Mehmet Erşan, İl Özel İdare Genel Sekreter V. Murat Özmen Dikmen İlçesine giderek temeli kısa bir süre önce temeli atılan Entegre Sağlık Merkezi inşaatını yerinde inceledi, yetkililerden bilgi aldı.
Giresun yapılan incelemelerin ardından: “Dikmenli hemşerilerimizin sağlık ihtiyacını önemli ölçüde karşılayacak olan yeni Entegre Sağlık Merkezimizin inşaatını gezerek incelemelerde bulunduk. Sağlık merkezimizin en kısa sürede tamamlanması için hummalı bir çalışma yürütülüyor. Modern hizmet binası ve yeterli sayıdaki sağlık çalışanıyla birlikte; Dikmenli hemşerilerimize 7 gün 24 saat sağlık hizmeti sunacak olan Entegre Sağlık Merkezimizin hayırlı olmasını temenni ediyorum.” Dedi.
İl Başkanı gerek Dikmen İlçesinde gerekse de diğer ilçelerimizde bu ve buna benzer yatırımların projelerin yakinen takip ettiklerini ifade ederek, bu projelerin sağlıklı bir şekilde ilerlemesi adına çalışmaların yakinen takip ettiklerini söyledi.
1 yıl içinde teslim edilmesi planlanan Entegre Sağlık Merkezi bünyesinde Aile Sağlığı Merkezi, Acil Ünitesi ve 112 Acil İstasyonu ile birlikte 24 saat hizmet vereceği kaydedildi.
İl Başkanı Uğur Giresun’a Dikmen İlçe Başkanı Mustafa Karaaslan, Dikmen İl Genel Meclis Üyeleri Hüseyin Türkmen, Ecevit Dinç eşlik etti.

hakan akbaşhakan akbaş