Siyaset
Giriş Tarihi : 02-12-2018 23:27   Güncelleme : 02-12-2018 23:53

Dikmenli Hemşerimiz Sancaktepe'den Aday Adaylığını Açıkladı

İstanbul MHP Sancaktepe’de Güleryüz Başkan Aday Adayı Hasan Güleryüz

Dikmenli Hemşerimiz Sancaktepe'den Aday Adaylığını Açıkladı

MHP Sancaktepe İlçe Başkanlığı bu gün Sinoplularla doldu taştı. Kısa adı SİYAD olan Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkan Vekili ve Sinop İli Dikmen Dernekler Federasyonu Başkanı Hasan Güleryüz, MHP'den Sancaktepe Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusunu gerçekleştirdi.

MHP Sancaktepe İlçe Başkanlığına kalabalık bir grupla gelen ve başvurusunu gerçekleştiren Hasan Güleryüz’ü SİYAD Genel Başkanı Mehmet Kuru, SİYAD Onursal Genel Başkanı Sebahattin Sungur, SİYAD Sancaktepe Şube Başkanı Ufuk Aydın, dernek başkanları ve Sinoplular yalnız bırakmadı.
Sloganlar eşliğinde oldukça Kalabalık bir grupla MHP Sancaktepe İlçe Başkanlığı önüne gelen Hasan Güleryüz ve destek verenleri binanın kapısında İlçe Başkanı Emrah Danacıoğlu karşıladı. Açılan Türk Bayrağı önünde yapılan kısa konuşmaların ardından ilçe başkanlığına çıkıldı. Burada başvuru işlemleri gerçekleşti. Sancaktepe Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvuru yapan Hasan Güleryüz’ün evraklarını MHP Sancaktepe İlçe Başkanı Emrah Danacıoğlu teslim aldı.
Günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarının ardından başvuru programı sona erdi.

MHP Sancaktepe İlçe Başkanı Emrah Danacıoğlu “Sinop İli Dikmen Dernekler Federasyonu Başkanı, Hasgüleryüz Tekstil’in Yönetim Kurulu Başkanı, geçmiş dönemlerde teşkilatımızın çeşitli kademelerinde görev yapmış Sn. Hasan Güleryüz, Mahalli İdareler Seçimlerinde Sancaktepe Belediyesi Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu ilçe teşkilatımıza yapmışlardır.

Bu manada Belediye Başkan Aday Adayımız Sn. Hasan Güleryüz’ü yalnız bırakmayan tüm komşularımız başta olmak üzere, SİYAD Genel Başkanı Sn. Mehmet Kuru, SİYAD Sancaktepe Şube Başkanı Sn. Ufuk Aydın’a, tüm dernek başkanlarımıza şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ediyorum.

Sancaktepe’de “Milli ve Üretken Belediyecilik” hayalimizi gerçekleştireceğimize inanıyor, teşkilatımız ile birlikte sandıklar açılana kadar vereceğimiz mücadelenin ve azmin artarak süreceğini tüm kalbi duygularım ile hissediyorum.” dedi

Hasan Güleryüz “ Mensubu bulunmaktan onur duyduğum, Milliyetçi Hareket Partisi Sancaktepe belediye başkan aday adaylığı başvurusunda bulunmak üzere kıymetli hemşehri ve dostlarımızla ilçe başkanlığına adaylık müracaatını yapmış bulunmaktayız. Bu süreçte bize destek olan, yalnız bırakmayan tüm dost ve arkadaşlarıma ayrı ayrı kalpten teşekkür ediyorum.” dedi

Gerzeninsesi Gazetesi olarak Hemşerimiz Hasan Güleryüz'ü tebrik ediyor, bu çıktığı yolda başarılar diliyoruz

Kaynak:sancaktepeses

hakan akbaşhakan akbaş