Siyaset
Giriş Tarihi : 14-02-2015 18:37   Güncelleme : 14-02-2015 17:14

Erdinç Şimşek CHP'den Adaylığını açıkladı!

Erdinç Şimşek yapmış olduğu basın açıklamasıyla CHP'den Milletvekili Aday Adayı olduğunu resmen ilan etti.

Erdinç Şimşek CHP'den Adaylığını açıkladı!
 7 Haziran genel seçimlerine aylar kala partilere aday adaylığı başvuruları artmaya devam ediyor. Son olarak Erdinç Şimşek'te parti il binasında Milletvekili aday adaylarından Mustafa Acun, Barış Karadeniz, Salim Akbaş ve partililerin de katıldığı bir basın açıklamasıyla aday adaylığını kamuoyu ile paylaştı.

Konuşmasına kendini tanıtarak başlayan Şimşek, 21 Ağustos 1973 doğumlu olduğunu ve DSİ'de mühendis olarak çalışmanın yanı sıra emek mücadelesi veren sendika ve STK'lar da da uzun yıllar görev alan bir Türk vatandaşı olduğunu belirtti.

Şimşek, Ak Partinin politikalarını eleştirerek, 13 yıldır emek ve hak ihlali yönünden ciddi tavizlerin verildiğini ve ülkenin önemli bir dönemece geldiğini kaydetti.

İktidar'ın toplum üstünde ki baskıyı gün geçtikçe arttırdığını dile getiren Şimşek, sözlerini şu şekilde sürdürdü:" İktidar sürekli kendine yeni düşmanlar yaratmaktadır. Ayrıca her türlü ayrıştırıcı dili kullanmaktan çekinmemekte, toplumda kavgalar çıkarmayı, insanları birbirine düşman etmeyi bir alışkanlık haline getirmektedir. Sevgili CHP'liler, ekonomik ve siyasi zulümlerden iyice bunalan ülkemiz hızla karanlığa doğru sürüklenmektedir. Önümüzde ki seçimler bu baskı ve zulümlerden kurtulmak için büyük bir fırsattır. Şahsım olarak bu anlamda kendimi sorumlu hissediyor ve bu sorumluluk duygusu içerisinde Sinop'umuza hizmet ve katkı sunmak için Cumhuriyet Halk Partisinden Milletvekili Aday Adaylığımı siz değerli partililer ve kamuoyu ile paylaşarak hepinize saygılar sunuyorum" dedi.



Açıklama sonrası Erdinç Şimşek ve diğer milletvekili aday adayları Mustafa Acun, Barış Karadeniz ve Salim Akbaş yan yana gelerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

AdminAdmin