Siyaset
Giriş Tarihi : 01-05-2018 18:23   Güncelleme : 01-05-2018 18:52

Ersoy Gerze'den Mutlu Ayrıldı

Gerze'den Ersoy'a Sıcak Karşılama

Ersoy Gerze'den Mutlu Ayrıldı

İçişleri Bakan Yardımcılığı görevinden istifa ederek AK Parti'den Aday Adayı olan Mehmet Ersoy, Gerze ilçesinde partililer ve vatandaşlara bir araya geldi.

Orta Çay Bahçesinde düzenlenen programda konuşan Mehmet Ersoy, "2011 yılından bu yana buralardan uzak kalmama rağmen bütün teşkilatlarımın bana aynı heyecanı yaşatıyor olmasından dolayı büyük haz aldım. hiç beklemediğimiz bir anda Devlet Bahçeli beyin ortaya attığı söylemle bir anda farklı bir süreçle karşı karşıya kaldık. Bu süreç başladığında benim önümde üç seçenek belirdi bunlardan birisi aynı görevi devam ettirmek, diğeri 400 bin hemşerimizin yaşadığı istanbul'da Sinoplu bir hemşerimiz daha Milletvekili olsun isteği ve beklentisi,  üçüncü alternatif ise 31 yıllık devlet ve siyasi birikimlerimi Sinop'un ihtiyacı olan hizmetlerle buluşabilmesi, ekstra kazanımlar elde edebilmesi adına  nerede kalmışsak oradan başlayalım düşüncesiyle Sinop'a geldik dedi. Partimiz 21 Mayıs'ta kimi aday gösterirse göstersin bizler içerde ve dışarıda kurulan tezgahları çökertmek Cumhurbaşkanımızın elini güçlendirmek amacıyla Sinop'tan iki milletvekili çıkartmak amacıyla çalışmalıyız" dedi.

Ersoy ayrıca, "24 Haziran tarihinde yapılacak seçimlere bölünüp, parçalanmadan birlik beraberlik içinde girerek milli, yerli ve daha güçlü bir iktidara sahip olabilmek adına Sinop'tan iki milletvekili çıkartmalıyız." dedi.

Milletvekilliği sonrasında neden Sinop'a gelmediği sorulması üzerine;

Ersoy, Sinop'ta herhangi bir dedikoduya mahal bırakmamak adına gerek Aile ve Sosyal Bakan Yardımcısı görevini yürütürken, gerekse de İç işleri Bakan yardımcılığı görevini ifa ederken, İl Kongresi dışında Sinop'a gelmediğini, özellikle Sinop siyasetinde her hangi bir fitneye, yanlış anlaşılmalara mahal vermeme adına siyasetten uzak durduğunu kaydetti.

Ersoy konuşmasını şu şekilde sürdürdü; 

İçişleri Bakan Yardımcılığı görevine atandıktan sonra "bir hafta sonunu evde geçirmedim, Sn. Bakanımızla birlikte ülkemizin doğusunda gezilmedik il ilçe bırakmadım." dedi

Ersoy, eski ve yeni yönetim mensupları tarafından sıcak bir şekilde karşılanmanın gurur verici olduğunu kaydederek, partililere teşekkür etti.

hakan akbaşhakan akbaş