Siyaset
Giriş Tarihi : 22-03-2019 21:26   Güncelleme : 22-03-2019 22:55

Ersoy’dan 'Cevat Hocaya' Destek Ziyareti

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy: “Emirleri halktan alan belediye başkan adayına oyunuzu verin”

Ersoy’dan 'Cevat Hocaya' Destek Ziyareti

İç İşleri Bakan Yardımcısı Sinoplu Hemşerimiz Mehmet Ersoy, Ak Parti Gerze Belediye Başkan Adayı Cevat Şensoy’a destek vermek üzere ilçemize geldi.

Ak Parti Seçim Bürosu önünde adaylar, partililer ve vatandaşlardan oluşan yoğun kalabalık tarafından karşılanan Ersoy, Gerzelilere hitap etti.

Ersoy’un konuşması öncesinde Ak Parti Gerze İlçe Başkanı Vahdettin Özdemir, açılışı iptal olan “Yaşlılar Evi” konusuyla alakalı açıklamalarda bulundu. Açılışın iptal edilmesinin Ak Parti Gerze Teşkilatıyla hiçbir alakası olmadığını dile getiren Özdemir, “Sn. Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, yaşlılar evinin açılışını bizim yaptırmadığımızı söylemiş, ben buradan kendilerine şunu sormak istiyorum. Ak Parti acaba ne zaman hangi hizmetin önüne durmuş? Şayet burayı açacaktınız neden bugüne kadar açmadınız? Siz Yüksek Seçim Kurulunun yasaklarını bilmiyor muydunuz? Biz yardımsever vatandaşlarımızın yaptırdığı bir yeri açtırmayan bir zihniyette değiliz. Biz hizmete engel olan değil aksine hizmet için yola çıkmış gönüllü neferleriz. Allah nasip ederse 1 Nisan 2019 tarihinde açılışın nasıl yapılması gerektiğini göstereceğiz”  diyerek kendilerine destek vermek için toplanan kalabalığa teşekkür etti.

“Bakan Yardımcısı olarak değil Sinoplu bir kardeşiniz olarak özlem gidermeye geldim”

Daha sonra Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, vatandaşlara hitap etti. Coşkulu bir kalabalık tarafından tezahüratlarla karşılanan Ersoy, gördüğü manzara karşısında çok mutlu olduğunu ve “Gerze’de seçim sonucunun şimdiden ne olacağını bu coşkulu kalabalık karşısında anladım” diyerek sözlerine başladı.

Gerze’ye bir bakan yardımcısı olarak değil hemşeriniz, bir kardeşiniz olarak özlem gidermek üzere geldiğini söyleyen Ersoy, “Türkiye bütün bir mazlum coğrafyanın ümidi olan ülke haline geldi. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu ile sürdürdüğümüz çalışmalar doğrultusunda terörün kökünü kazımaya devam ediyoruz.

Türkiye’yi kıskaca almak isteyenler var. Bizleri Irak’ın, Suriye’nin düştüğü duruma düşürmek için çabalayan iç ve dış mihraklar var. Sizlerden aldığımız güçle, kurulan Cumhur İttifakının ruhundan aldığımız destekle biz bunların karşısında dimdik durduk. Bugün geldiğimiz noktada 35 yıldır mücadelesini verdiğimiz PKK terör örgütünü bitirdik. Bu hainler 31 Mart’ta tekrar sahneye çıkmak için fırsat kolluyorlar. Sizler bu oyunu bozacak sandıkta cevabı vereceksiniz. Cevat başkanımızın Gerze’de açıkladığı projeleri gerçekleştirebilmesi için desteğinize ihtiyacı var. Sizlerin mevcut belediyeden nasıl hizmet alamadığınızı benim size anlatmama gerek yok. Ak Parti Belediyeciliği ile Gerze’de hizmetin nasıl olduğunu Cevat Hocamız sizlere Allah’ın izniyle gösterecek. Ülkemizde huzur içinde, birlik ve beraberlik içinde yaşayabilmemiz için oynan oyunları görmeliyiz. Bu sebeple emirleri sizlerden yani halktan alan belediye başkanına oyunuzu verin. Oyunu sizlerden alarak makama gelenler, sizlere hizmet etmek zorundalar” şeklinde konuştu.

Ersoy, konuşması sonrasında kürsüden indiğinde seçim bürosunun önünü dolduran ve fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşların yoğun sevgi gösterisi ve ilgisi arasında güçlükle makam aracına ulaşabildi. Ersoy, vatandaşlarla çektirdiği fotoğraflar sonrasında ilçemizden ayrılarak Dikmen’e hareket etti.

  

Seda ŞengülSeda Şengül