Siyaset
Giriş Tarihi : 06-06-2019 10:45   Güncelleme : 06-06-2019 11:20

Ersoy’dan gündem belirleyen açıklamalar

Bakan Yardımcısı Ersoy’un, İmamoğlu ile alakalı “ Yunanlı” iddialarıyla ilgili çıkışına, İmamoğlu’ndan ‘Adammısın’ Salvosu…

Ersoy’dan gündem belirleyen açıklamalar

AK Parti Sinop eski Milletvekili, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy’un kendine ait sosyal medya hesabından 1 Haziran 2019 tarihinde “ Çok basit bir şey söylüyorum.

Yunan gazetesi İstanbul’u bir Yunan kazandı diye manşet attığında ben o gazeteyi tanımıyorum diye yalan konuşmayı tercih edeceğine ne alaka ben Rum çocuğu falan değilim Türkoğlu Türk’üm diyemeyen CHP’nin adayı yerine #TopalDursununOğlu Binali Yıldırım kazansın diyorum…”diye paylaşımda bulunması büyük dikkat çekmişti.

CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ise Bayram Tatili için gittiği Trabzon’dan Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy’a atfen “Bir lafa bakarım laf mı diye ….” Sözleri üzerine Sinoplu Bakan Yardımcımız sosyal medya üzerinden yeni bir açıklama yaparak ; “İnsanların nereden geldiğinin önemi yoktur benim için.

Önemli olan nerede kaldığı, nereye vardığı, kimlerin emrinde olduğu, ya da kimlerin kendinden görecek kadar benimsediğidir.

Adamlık ise, yazdıklarımı okumadan, söylemediğim sözler için suçlamak ya da cevap yetiştirmek hiç değildir.” İmamoğlu’nun açıklamalarına tepki gösterdi.

Ersoy’un bu açıklamalarına İmamoğlu cephesinden bir yanıt gelip gelmeyeceği merak konusu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun açıklamasının ardından Sinoplu İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy'un Açıklaması...

hakan akbaşhakan akbaş