Siyaset
Giriş Tarihi : 22-01-2015 23:44   Güncelleme : 22-01-2015 23:37

Gerze’de CHP İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı

CHP Gerze Kadın Kolları İlçe Danışma toplantısı geniş katılım ile yapıldı. Toplantıya Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, İlçe Başkanı İlknur Kara, Sinop İl Kadın Kolları Başkanı Hacer İnceoğlu, Türkeli İlçe Başkanı Tugay Dincel, Sinop İl Yönetimi, Erfelek, Türkeli, Boyabat, Dikmen ve Merkez İlçe Kadın Kolları katıldı.

Gerze’de CHP İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı
 İlçe Başkanı İlknur Kara konuşmasında Sinop ilçe danışma toplantılarının ilkinin Gerze’de gerçekleştiğini ve bu toplantıların diğer ilçelerde de devam edeceğini söyledi. Belediye Başkanı Osman Belovacıklı da toplantıda kısa bir konuşma yaptı. Ardından Gerze Kadın Kolları Başkanı Sündüs Yuvacı sunumunu yaptı. Yuvacı; politik iletişim, seçim propagandasında özen gösterilmesi gerekenler ve parti üyelerine yönelik öneriler hakkında geniş bilgi verdi. Yuvacı özellikle parti çalışmalarında ben  sen demekten ve bireysellikten kurtulunması  ve ekip olarak çalışılması gerektiğini vurguladı.

Toplantıya daha sonra CHP Milletvekili Aday Adayı Mustafa Acun’da iştirak etti.

Toplantıda iki yeni üyeye İl Kadın Kolları Başkanı Hacer İnceoğlu ve İlçe Başkanı İlknur Kara rozet taktı. Yapılan ikramların ardından İlçe Danışma Toplantısı sona erdi.

İlçe Başkanı İlknur Kara toplantı sonunda yaptığı açıklamada İlçe Danışma Toplantısının çok verimli geçtiğini, danışma toplantılarının devam edeceğini, 2015 seçimlerinden önce bu toplantıların faydalı olduğunu belirtti. Kara toplantıya katılan kadın üyelere teşekkür etti.

hakan akbaşhakan akbaş