Siyaset
Giriş Tarihi : 15-03-2019 11:11   Güncelleme : 15-03-2019 11:58

“Gerzeli'nin Belediyedeki Sesi Olacağım”

Veysel Baykut: "Vatandaşın belediyedeki sesi olmak için aday oldum"

“Gerzeli'nin Belediyedeki Sesi Olacağım”

İyi Parti Gerze Belediye Meclis Üyesi Adayı olarak seçim yarışına giren Veysel Baykut, vatandaşın belediyedeki sesi olmak için aday olduğunu ve bu yola çıktığını söyledi.

Mesleği gereği çevre il ve ilçelere sürekli ziyaret gerçekleştirdiğini söyleyen Baykut, Sinop’un en önemli ilçesinin Gerze olduğunu ifade etti. Gelişme potansiyeli, artan nüfusu, yeşili ve mavisiyle adını her geçen gün duyuran Gerze’nin ve Gerzelinin çok daha fazla hizmete ihtiyaç duyduğunu belirten Baykut, seçim yarışına Gerze’nin hak ettiği seviyeye gelebilmesi için girdiğini söyledi.

Bu amaç doğrultusunda sürekli sahada olacağını aktaran Baykut, “Gerze, günümüz itibariyle gelişen ve sınırları genişleyen bir ilçe. Temiz denizi ve yemyeşil doğasıyla cazibe merkezi haline gelen Gerze, turizm sektöründe hızlı adımlarla basamakları tırmanıyor. Önümüzdeki yıllarda turizmde Karadeniz’in gözbebeği Gerze olacak. Artan nüfus ve hizmet ihtiyacına karşılık yaz sezonunda ilçemizin ağırladığı yerli ve yabancı misafirlerimizi de hesaba katarsak, fikir ve çalışmalarımla Gerze’ye İYİ Parti’nin meclis üyesi adayı olarak “İYİ” geleceğimi düşünüyorum. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in de dediği gibi kalkınma ve gelişme; tasarrufla, doğal kaynakların düzgün kullanılmasıyla ve üretimle oluşabilmektedir. Ben de bu yol haritasıyla aday olduğum belediye meclis üyeliğim için tüm Gerzelilerden destek bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Veysel Baykut Kimdir?
1980 yılında Kahramanmaraş’ta Dünya’ya gelen Baykut, 1997 yılında Sinop Endüstri Meslek Lisesinden mezun oldu. Vatani görevini Kars Sarıkamış’ta yaptı. Erken yaşlarda iş hayatına atılan Baykut, Sinop Arçelik servisinde çalıştı. Mesleği öğrenen ve Gerze’de 5 yıldır Vestel yetkili Servisi olarak 5 personeliyle hizmet veren Baykut, aynı zamanda Ayancık, Türkeli, Dikmen gibi diğer ilçelere de hizmet vermeye devam ediyor.   

Seda ŞengülSeda Şengül