Siyaset
Giriş Tarihi : 06-03-2015 15:17   Güncelleme : 06-03-2015 14:17

Giresun'dan Gazetemize Ziyaret

Ak Parti Sinop Milletvekili Aday Adayı Uğur Giresun Gazetemizi Ziyaret etti.

Giresun'dan Gazetemize Ziyaret

 Ziyarette konuşan Uğur Giresun, Sinop ili ve ilçelerinin kalkınması için bu hizmet yarışına talip olduğunu kaydetti.

Sinop'un Turizm açısından büyük bir ivme kazanabileceğini hatırlatan Giresun, bunun yanı sıra sağlık ve istihdam yönünden de Sinop'u kalkınan bir şehir pozisyonuna taşıyacaklarını söyledi. İl Genel Meclisi Başkanlığı esnasında yürütmüş olduğu çalışmalardan bahseden Ak Parti Aday Adayı Uğur Giresun, "Sinop'un sorunları bellidir, Sinop için yapılacak çalışmalar ve projeler bellidir. Bize görev verildiği noktada, yapılacak ve acele çözülmesi gereken projeleri hayata geçirilmesini sağlamaktır. Bu konuda varımızı yoğumuzu ortaya koyarız. Gece gündüz bu projelerin yapılması için çalışırız" dedi.

Uğur Giresun ayrıca Gerze'nin doğal yapısına değinerek yapılacak çalışmayla Gerze'nin hak ettiği noktaya taşınacağından hiç bir şüphesi olmadığını ifade etti.

Giresun son olarak “Sinop’u daha güzel bir geleceğe taşımak için yola çıktık ‘Yeni Büyük Türkiye yolunda şehrimize, vatanımıza ve aziz milletimize faydalı olabilmenin bir borç olduğunu düşünerek; bilgi, tecrübe ve deneyimlerimi bu aziz milletin ve Sinop halkının yararına kullanmak için mücadele edeceğiz" dedi. 

Uğur Giresun Kimdir?

1976 Yılında Sinop Merkez Korucuk köyünde doğdum. İlkokulu Korucuk Köyü İlkokulunda Ortaokul ve Liseyi Sinop Ticaret ve Meslek Lisesinde okudum. Üniversite eğitimimi Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi Yönetim ve Organizasyon bölümünde tamamladım. Mali müşavirlik stajımı tamamlayarak ve girdiğim sınavı kazanarak Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlik Ruhsatımı aldım. 2004 Yılından itibaren Turizm, İletişim ve Eğitim sektörlerinde Sinop Merkez ve İlçelerinde ticari faaliyetlerimi sürdürmekteyim. 2003 Yılında Adalet ve Kalkınma Partisi ile Siyasi hayatım başladı. 2003–2006 Yılları arasında Ak Parti Teşkilatlarında Görev aldım. 2007 Yılında Ak Parti 3. sıra Milletvekili adayı oldum. 2009 Yılında İl Genel Meclisi Üyesi Seçilerek Meclis Üyeliği ve Komisyon Başkanlıkları, 2011–2014 Yılları Arasında İl Genel Meclisi Başkanlığı görevinde bulundum. Oda ve Sivil Toplum örgütlerinin yönetim kademelerinde görev aldım. Yöneticilik, İletişim ve Enerji verimliliği konularında seminer ve konferanslara katıldım. Evli ve 2 çocuk babasıyım

 


AdminAdmin