Siyaset
Giriş Tarihi : 18-02-2018 17:13   Güncelleme : 18-02-2018 17:51

Hakkı Üstün Tutan Bir Zihniyetten Geliyoruz

Saadet Partisi Gerze İlçe Teşkilatı 6. Kongresini Gerçekleştirdi

Hakkı Üstün Tutan Bir Zihniyetten Geliyoruz

Gerçekleştirilen İlçe Kongresine Başta Saadet Partisi İl Başkanı Cavit Üçüncüoğlu, SİMGO Yönetim Kurulu Üyesi Şerafettin Akyüz ve partililer katıldı.

Divan Kurulunun Divan Başkanı Şerafettin Akyüz, Cavit Üçüncüoğlu, Şükrü Balta ve Suat Güngör olarak oluşturulmasının ardından Faaliyet raporu ve Denetleme Kurulu Raporları okundu ardından siyasi konuşmalara geçildi.

Sinop'tan sorumlu SİMGO Yönetim Kurulu Üyesi Şerafettin Akyüz Rahmetli Erbakan hocamın talimatları doğrultusunda 1973 yılından bu yana Sinop'a geliyor ve hizmet etmeye çalışıyoruz dedi.

Akyüz, hakkı üstün tutan bir zihniyetten geliyoruz, davamız o kadar büyük bir dava ki bugün dünyanın her bir ülkesinde faaliyetlerini sürdürmektedir. Sevgili Gerzeliler bu dava imtihan davasıdır, neticede biz bir zihniyetin Milli Görüş davasının temsilcileriyiz.

bugün ülkemizde rahmetli Erbakan hocamızın yaptırmış olduğu Şeker Fabrikalarının satışı gündemdedir. Biz kendi uçağımızı, kendi makinelerimizi, kendi silahımızı üretemediğimiz, kendi milli sanayimizi koruyamadığımız sürece yerli ve milli olmaktan bahsedemeyiz.

Bizim dünümüzde, bugünümüzde tertemizdir. Çünkü bizler hak ve adaleti esas alan bir zihniyetin temsilcileriyiz. Milli Görüş yer yüzünde sadece menfaatin değil hakkın adaletin tecelli etmesi için çalışan bir zihniyettir. Bu gelenekte asıl olan kişi değil zihniyettir. Saadet Partisi kurtuluşu kazananların, hakkı ve adaleti her şeyin önünde tutanların partisidir.

Rahmetli Erbakan Milli Görüş çizgisini kaybetmeyin yoksa savaşı kaybedenlerden olursunuz. Müslümanlar açısından Uğut savaşı dün neyse, bugün bu davada kalabilmekte aynı şeydir.

Akyüz, "İMF'ye olan borcumuzu kapattık diyorsunuz, devlet bu borcu kapatmak için devlet tahvili satıyorsunuz yani borcu borçla kapatıyorsunuz, 216 Milyar dolarlık dış borcun bugün nasıl 850 Milyar dolar seviyesine geldiği herkesin malumudur. Bugün yollar, köprüler yapılmıştır, ama insanlarımız bazı verilen sözlerden dolayı hiç geçmediği yolların paralarını ödemekte, Şehir Hastaneleri adında oluşturulan hastanelere ise yine devlet tarafından verilen belirli taahhütler nedeniyle paralar ödemektedir. Yani insanlarımızın cebinden sürekli paralar alınmaktadır."diyerek Ak Partiye yüklendi.

CHP'nin çözüm önerileri veya alternatif projeler sunamadığı için, Ak Partinin ekmeğine sürekli yağ sürdüğünü dile getirerek, Saadet Partisi'nin tek hayalinin bu vatana, bu millete dün ecdadın yapmış olduğu gibi Çanakkale ruhuyla hizmet etmek olduğunu kaydetti.

SAADET PARTİSİ GERZE İLÇE KONGRESİ

İlçe Başkanı : Hamit Çakır

ASİL ÜYELER:
Levent Kopmaz
Mevlüt Yavuz
Şükrü Balta
Suat Güngör
Hamdi Çakır
Mahmut İnce
Salih Çakır
Hikmet Kılıçalp
Keramettin Çakır
Ramazan Yağız

YEDEK ÜYELER:
Ayla Çakır
Şükriye Yavuz
Halit Altun
Hacer Kopmaz

hakan akbaşhakan akbaş