Siyaset
Giriş Tarihi : 23-06-2017 19:04   Güncelleme : 23-06-2017 18:58

İçişleri Bakan Yardımcısı Olarak Atanan Mehmet Ersoy Görevine Başladı

İçişleri Bakan Yardımcısı olarak atanan Sinop Eski Milletvekili Mehmet Ersoy görevine başladı

İçişleri Bakan Yardımcısı Olarak Atanan Mehmet Ersoy Görevine Başladı

Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Valiler Kararnamesine göre İçişleri Bakan Yardımcısı olarak atanan Sinop Eski Milletvekili Mehmet Ersoy görevine başladı.

 

Görevine başlamasının ardından bir teşekkür mesajı yayımlayan Ersoy şöyle konuştu:

 

“21 Haziran günü yayınlanan üçlü kararname ile atanmış olduğum İçişleri Bakan Yardımcılığı görevime başlamış bulunuyorum.

 

Devletimizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü, iç güvenliği, asayiş ve huzuru, mahalli idareleri, göç idaresi, nüfus ve illerin idaresi gibi çok hayati alanlarında hizmet veren, köklü gelenek ve uygulamaları olan, mensubu olmaktan müftehir olduğum İçişleri Bakanlığı'na Bakan Yardımcısı sıfatıyla dönüşümü sağlayan İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'ya, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'a ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımı sunuyorum.

 

Atama kararının duyulmasıyla birlikte sevinç ve memnuniyetlerini telefon, mesaj, mail ve sosyal medya paylaşımlarıyla ifade eden bütün dostlarıma, gönüldaşlarıma ve hemşerilerime can-ı gönülden teşekkür ediyorum.

 

Aile Bakan Yardımcılığım sırasında da her zaman yakın desteklerini gördüğüm Sayın Bakanlarıma, kıymetli mesai arkadaşlarıma, Bakanlığın değerli personeline, ekibime ve dostlarıma da teşekkür ediyorum.

 

Rabbim mahçup etmesin, hayırlı hizmetlere vesile kılsın diyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.”

Erkan TaşErkan Taş