Siyaset
Giriş Tarihi : 14-03-2019 16:24   Güncelleme : 14-03-2019 16:32

İkinci Seçim Bürosu…

İkinci seçim bürosu 19 Mayıs Mahallesinde açıldı

İkinci Seçim Bürosu…

CHP, 19 Mayıs Mahallesinde ikinci seçim bürosunu açtı. 13 Mart Çarşamba akşamı gerçekleştirilen açılışa CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, CHP Gerze İlçe Teşkilatı, Gerze Belediyesi personelinin büyük çoğunluğu ve partililer katıldı.

"AKP’ye nasıl ders vereceğimizi anlatmaktan başka derdimiz yok"
Açılışın ardından Barış Karadeniz, seçim bürosunu dolduran misafirlere kısa bir konuşma yaptı. Sözlerine Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’ya teşekkür ederek başlayan Karadeniz, “Gerze için canını dişine takan, halkına sahip çıkan Osman Başkanımıza Gerzeliler adına teşekkür ediyorum. Siyasette derler ki vefa yoktur. Ben buna inanmıyorum. Vefanın en büyük örneğini bu akşam açılışa katılarak bizleri yalnız bırakmayan ve seçim büromuzu hınca hınç dolduran Gerzeliler göstermiş oldu. Seçim büromuz hayırlı olsun. Artık 31 Mart Yerel Seçimlerine 17 gün kaldı. Yapılacak tek şey var eşimize dostumuza yakınlarımıza 31 Mart seçimlerinde AKP’ye nasıl ders vereceğimizi anlatmaktan başka hiçbir derdimiz yok. Termik Santral direnişi bugün aynı şekilde devam ediyor. 31 Mart’ta bu direnişin meyvelerini inşallah hep birlikte alacağız” şeklinde konuştu.

"Başkanlık koltuğuna yetişmiş bir idareci olarak oturdum"
Karadeniz, konuşması ardından sözü Başkan Belovacıklı’ya bıraktı. Açılışa gösterilen ilgiden ve destek dolayı duygulandığını söyleyerek sözlerine başlayan Belovacıklı, “Gerze halkı bu akşam ahde vefa gösteriyor. Gerçekten duygulandım. Hepinize teşekkür ediyorum. 10 yıldır Gerze’nin Belediye Başkanıyım. Bu süre içinde canla başla ilçemizi yaşanılır bir kent haline getirmenin mücadelesini verdik. Bu mücadeleyi verirken sadece belediyecilik anlamında değil her alanda insanlarımıza dokunmaya çalıştık. Bir belediye yol, kanalizasyon, arıtma yapabilir ama biz bunların ötesinde insanlarımızın özel sorunlarından tutun iş, aş, hastalık, burs gibi her alanda Gerzelimize hizmet verebilmek için çırpındık. Belediye Başkanlığı koltuğuna otururken yetişmiş bir idareci, yönetici olarak oturdum. Gerze’miz geldiği noktada çevre il ve ilçeler arasında yıldızı en fazla parlayan ilçe oldu. Dişimizle tırnağımızla ilçemizi bugünlere taşıdık” ifadelerini kullandı.

  

Seda ŞengülSeda Şengül