Siyaset
Giriş Tarihi : 04-01-2018 15:19   Güncelleme : 04-01-2018 15:29

İl Başkanı Ali Çöpcü’den Teşekkür

Ak Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpcü, Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen Ak Parti Sinop İl Başkanlığı 6. Olağan Kongresi sonrası bir teşekkür mesajı yayımladı

İl Başkanı Ali Çöpcü’den Teşekkür

Ak Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpcü, Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen Ak Parti Sinop İl Başkanlığı 6. Olağan Kongresi sonrası bir teşekkür mesajı yayımladı.

Mesajında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı bağrına basan tüm Sinoplulara teşekkür eden il Başkanı Ali Çöpcü, “Bu coşku selini bizlere yaşatan uzaktan yakından davetimize icap eden tüm misafirlerimize şükranlarımı sunuyorum. Sinoplu hemşerilerimizin teveccühleri ve katılımı Sayın Cumhurbaşkanımızı ziyadesiyle memnun etmiştir. Bir kez daha gördük ki Sinop Cumhurbaşkanımızı çok özlemiş. Bu özlem hem meydana hem de kongremizin yapıldığı salona çok güzel bir şekilde yansıdı” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanımızın Sevgisi Salona Sığmadı

Açıklamasında “Sinop’umuzda Kapalı Spor Salonuna sığmayıp salon dışını miting alanına çeviren muazzam bir katılımla 6. Olağan Kongremizi gerçekleştirdik” diyen Çöpcü sözlerine şöyle devam etti:

“İl Kongremize teşrifleriyle bizleri onurlandıran başta Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere; Sayın Bakanlarımıza, Genel Başkan Yardımcılarımıza, Milletvekillerimize, Bakan Yardımcılarımıza, Milletvekillerimize, Partimizin kuruluşundan bu yana görev alan İl Başkanlarımıza,il Yönetim Kurulu üyelerimize, İlçe Başkanlarımıza,Belediye Başkanlarımıza İl Genel Meclis ve Belediye Meclis üyelerimize, Ana kademe, kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımıza ve yönetimlerine, köy ve mahalle teşkilatlarımıza, muhtarlarımıza uzaktan yakından davetimize icap eden misafirlerimize ve delegelerimize şükranlarımı sunuyorum. Kongremizin hazırlık çalışmalarında görev alan Kadın ve Gençlik Kolları teşkilatımıza ve kongremize heyecan katan genç kardeşlerimize ve özellikle tüm hemşerilerimize yürekten teşekkür ediyorum. Hamdolsun Sinop’ta Cumhurbaşkanımızın sevgisi salona sığmadı.” dedi.

“2019 İçin Kolları Sıvadık”

Gerçekleşen tarihi kongre sonrası Ak Parti Sinop İl Başkanlığı olarak yeni bir atılım dönemine girdiklerini kaydeden Ali Çöpcü, 2019 yılında yapılacak seçimler için kolları sıvadıklarını Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi Sinop’ta 2019 farklı olacağını söyledi.

Çöpcü, “Ak Parti olarak, İl Başkanından sandık müşahidine kadar tüm kadrolarımızla birlikte üstlendiğimiz vazifenin ve sorumluluğumuzun farkındayız. Bu sebepten dolayı, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmanın, ancak 2019 yılında kazanacağımız zaferlerle mümkün olacağını çok iyi biliyoruz. Gerçekleşen kongrenin ardından tüm teşkilat mensuplarımız ve gönül birlikteliği içinde olduğumuz kardeşlerimizle birlikte 2019 seçimleri için kolları sıvadık. 2019 yılında partimizin Sinop’ta en yüksek oranda oy alabilmesi için gecemizi gündüzümüze katarak terlemeye, koşturmaya ve milletin hizmetkârı olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Seda ŞengülSeda Şengül