Siyaset
Giriş Tarihi : 15-08-2015 16:37   Güncelleme : 15-08-2015 13:48

İlçe Danışma Kurulu Toplantısını Yaptı

Ak Parti İlçe Danışma Kurulu Gerze İlim Yayma Cemiyeti toplantı salonunda gerçekleştirildi.

İlçe Danışma Kurulu Toplantısını Yaptı
 Cumartesi günü  İlim Yayma Cemiyetinde yapılan İlçe Danışma Kurulu toplantısına Ak Parti Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak, Ak Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpcü, Merkez İlçe Başkanı Fatih Özçelik, Ak Parti Gerze İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma, Ak Parti Dikmen İl Genel Meclis Üyesi Süleyman Yıldırım ve çok sayıda partili katıldı.

Divan kurulu Ramazan Demircan, Hüseyin Gül, Özlem Ergün ve Derya Demirci şeklinde oluşturulmasının ardından saygı duruşu ve istiklal marşı okundu.

Açılış konuşmasını İlçe Başkanı İzzet Karaman yaptı. Karaman konuşmasında Ak partinin hedefleri doğrultusunda yoğun bir çalışma tempolarının olduğunu, 7 Haziran seçimlerinde tek oyunu kaybetmeyen partinin Ak Parti olduğunu kaydederek, parti teşkilatı ve şahsının yarın seçim olacak mış gibi yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti.

Ak Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpcü ise konuşmasında ülkede karanlık güçlerin birlik ve beraberliğini bozmaya yönelik çalışmaların olduğunu kaydederek Ak Parti olduğu sürece kimsenin bu ülkenin birlik ve beraberliğine kastedemeyeceğini söyledi.

Ak Parti Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak ise yapmış olduğu konuşmasında “Danışma meclisi toplantıları istişare toplantılarıdır. Bu tür toplantıların amacı teşkilatlarımızı Milletvekili, İl Başkanı, Belediye Başkanı, Meclis Üyeleri kısacası bütün organları ile bir araya getirmek, teşkilatlarımızın her hangi bir eksiği olup olmadığını gözler önüne sermek, bir yerde her hangi bir sorun varsa onu çözmek içindir” diyerek konuşmasını şu şekilde sürdürdü.

Bu ülkeyi yıllarca faiz lobileri, karanlık güçler yönetmeye çalıştı. 2002’de Ak partinin iktidara gelmesiyle birlikte Türkiye üzerinde menfaati olan bu karanlık güçler ülkede istedikleri gibi at koşturamadılar. Milletle devletin arasını açmaya çalışan bu şer güçler o gün bu gündür milletin sözcülüğünü yapmakta olan, halkın sesi olan Ak Parti ile Recep Tayyip Erdoğan ile mücadele ediyorlar. Fakat bizlerde bu can olduğu sürece ne partimizi, ne de eski Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımızı, ne de Başbakanımızı kimseye yedirtmeyeceğiz.

7 Haziran seçimlerinde partimiz %41 ile birinci parti çıkmıştır. Her ne kadar Ak Parti birinci parti çıksa da bu sonuç bizim silkelenmemize, kendimizi sorgulamamıza neden olmuştur. Diyerek siyasi partileri bu kritik süreçte, devlette her hangi bir zafiyet olmaması noktasında sağduyulu davranmaya davet etti.

İlçe Danışma Kurulu toplantısı konuşmaların ve temennilerin ardından basına kapalı bir şekilde devam etti. 

hakan akbaşhakan akbaş