Siyaset
Giriş Tarihi : 30-11-2018 14:56   Güncelleme : 30-11-2018 16:38

“İlçemizin ve halkımızın sorunlarını yakinen biliyorum”

Hizmet yarışında bende varım diyen Gerze Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Leyla Tuna, İl Genel Meclis Üyeliği Aday Adaylık dosyasını teslim ederek müracaatını yaptı

“İlçemizin ve halkımızın sorunlarını yakinen biliyorum”

Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Leyla Tuna, Ak Parti İl Genel Meclis Üyeliği için bugün aday adaylık dosyasını İlçe Başkanı Vahdettin Özdemir’e teslim etti.

Hizmet yarışında bende varım diyen Tuna, İl Genel Meclis Üyeliğinin ilçeye hizmet gelmesinde çok büyük önem arz ettiğini söyledi.

Tuna, kendisine destek vermek için gelen partilileri ve vatandaşları tek tek karşıladı.

İl Genel Meclis Üyeliği aday adaylığını Ak Parti İlçe Teşkilat Binasında açıklayan Leyla Tuna, “Kadınlarımız her platformda kendilerini göstermeli. Toplumun yarısını kadınlarımız oluşturuyor. Ben özellikle hemcinslerimden büyük destek göreceğime inanıyorum” dedi.

“Bu dönem iki elin sesi olacağız”

Aday adaylık dosyası teslimi öncesinde Ak Parti İlçe Başkanı Vahdettin Özdemir’de kısa bir konuşma gerçekleştirdi. 3 Aralık Pazartesi günü İl Genel Meclis Üyeliği aday adaylığı ve Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığı başvurularının sona ereceğini hatırlatarak “Amacımız Sinop’ta çok daha güçlü olmak. Bir elin nesi var iki elin sesi var diyoruz her zaman. İnşallah bu dönem iki elin sesi olacağız. Büyük ses getireceğiz Sinop’ta. Bu süreçte sevenlerimizi dostlarımızı etrafımızda görmek mutluluk verici. 31 Mart seçimlerine coşkulu bir şekilde gidiyoruz. Biz birliktelikten güç doğar sözüne inanıyoruz” diyerek hayırlı olması temennisinde bulundu ve sözü Leyla Tuna’ya bıraktı.

Kendisini tanıtarak konuşmasına başlayan Tuna, Gerze’de doğup büyüdüğünü, öğrenimi Gerze’de tamamladığını belirterek Sosyal Yardımlaşma Vakfında 30 yıla aşkın süredir görev yaptığını söyledi.

Tuna, konuşmasının devamında sözlerini şöyle sürdürdü “Elimden geldiğince devletimizin verdiği imkanlar, kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde ilçemiz halkına hizmet etmek, faydalı olmak için büyük çaba gösterdim. Bundan sonra edindiğim bilgi ve tecrübelerin ışığında partimizin bana imkan vermesi halinde en güzel şekilde ilçemize, halkımıza hizmet etmek için İl Genel Meclisi Üyesi Aday Adayı olmaya partililerin telkin ve teklifleriyle karar verdim. İlçemizin ve halkımızın sorunlarını yakinen biliyorum. Bunların çözümü konusunda yeterli bilgi ve beceriye sahip olduğum kanaatindeyim. Bundan sonrası çok değerli partimizin yetkili kurullarının takdiri ve siz değerli halkımızın desteklerine kalıyor” diyerek tüm adaylara seçim sürecinin hayırlı olmasını diledi.

Aday adaylık dosyasının teslim edilmesi sonrasında çekilen toplu fotoğraf ile toplantı sona erdi.

   

Seda ŞengülSeda Şengül