Siyaset
Giriş Tarihi : 29-01-2019 16:03   Güncelleme : 29-01-2019 18:25

İstanbul'da hemşerilerimizle buluştular

Ak Parti Gerze Belediye Başkan Adayı Cevat Şensoy ve ilçe yönetimi İstanbul'daki hemşerilerimizle buluştular

İstanbul'da hemşerilerimizle buluştular

Ak Parti Gerze Belediye Başkan Adayı Cevat Şensoy, ilçe yönetimiyle birlikte İstanbul’daki Sinop ve Gerze Derneklerine ziyaret gerçekleştirdi.

İstanbul’da bulunan dernekleri tek tek gezen Ak Parti İlçe Başkanı Vahdettin Özdemir, İl Gnele Meclis Üyesi Ahmet Burma, Fatih Öz, Ümit Akça ve Belediye Başkan adayı Cevat Şensoy, burada Gerzeli hemşerilerimizle bir araya gelerek 31 Mart seçimlerine tüm gayretleriyle hazırlandıklarını söylediler.

Gerze Dernekler Platformuna bağlı derneklerin birçoğuna ziyaret gerçekleştiren Şensoy ve ilçe yönetimi, Gerze’ye Ak Parti Belediyeciliğini getirmek için kolları sıvadıklarını, çıkmış oldukları bu yolda İstanbul’da faaliyetlerini sürdüren derneklerin desteklerini beklediklerini belirttiler.

Ak Parti’nin Gerze Belediye Başkan Adayı Cevat Şensoy, yapmış olduğu konuşmada daha modern ve yaşanabilir bir Gerze için var gücüyle çalışacağını belirterek; “İktidar partisinin ülke çapındaki desteklerinden bizlerde Gerze’miz için yararlanabilmek adına Ak Belediyecilikle Gerze Belediyesini tanıştırmalıyız. Hedefimiz iyi projelerle Gerze’mizi geliştirmek, Gerze’yi bir marka ilçe haline getirmek. Biz bu yolda başarırsak hep birlikte başarmış olacağız” dedi.

Şensoy, İstanbul ziyaretleri esnasında kendilerini ağırlayan Gerze Dernekler Platformu ve bağlı derneklere, Esenler Yenikentliler Derneği, Sultanbeyli Sinop Gerzeliler Derneği, SİNDEF’e bağlı dernekler ve destek veren tüm hemşerilerimize teşekkürlerini sunduğunu ifade etti.

     

Seda ŞengülSeda Şengül