Siyaset
Giriş Tarihi : 04-02-2018 15:01   Güncelleme : 04-02-2018 16:19

İYİ PARTİ CEMAL YILDIZ'LA YOLA DEVAM DEDİ

İyi Parti Gerze'de 1. Olağan kongresi gerçekleşti. Tek aday olarak seçime giren Cemal Yıldız, İyi Parti İlçe Başkanı olarak seçildi

İYİ PARTİ CEMAL YILDIZ'LA YOLA DEVAM DEDİ

Garaj mevkiindeki bir lokalde yapılan kongreye üyelerin büyük çoğunluğu katılırken, İYİ Parti İl Başkanı Ceyhun Demir ve ekibi tam kadro katıldı.

Kongre, Divan Başkanlığının belirlenmesi (Hüseyin Güleryüz, Hüseyin İmamoğlu ve İbrahim Arat)ve konuşmaların ardından seçimlere geçildi.

İYİ Parti Gerze İlçe Başkanı olan Cemal Yıldız kongreye katılan Yönetim Kurulu Üyeleri’ne katılımcılara teşekkür ederek konuşmasını şu şekilde sürdürdü: "Cemal Yıldız yapmış olduğu konuşmada; Haksever delege ve üye arkadaşlarım Milletimiz makus tarihini yenmek için bir umut olarak İYİ Partiyi kurulmuş, Sayın Meral Akşener'i de Genel Başkan, lider olarak seçmiştir. Bizler hepimiz İYİ Partiliyiz ve İYİ partili olmaktan gurur duyuyoruz. Çünkü İYİ Parti Milli birlik ve kardeşliği tesis edecek. Kuvvetler ayrılığına dayalı parlamenter demokratik sisteme geçişi, Tüketim ekonomisinden üretim ekonomisine geçişi, parti devletinden , Milletin Devletine dönüşü, saygın ve etkin bir dış politika yönetimini sağlayacak yegane partidir.


İYİ Parti Türkiye'nin makul aklıdır
İYİ Parti Türkiye'nin sağduyusudur
İYİ Parti aklı ve milli çıkarı politikalarının merkezine koyan bir partidir
İYİ Parti çok farklı siyasi gelenekten insanın, aynı partinin çatısı altında gömleklerini çıkarmadan üzerine vatanseverlik üniforması giyerek, yer aldıkları bir partidir.
İYİ Parti 80 Milyonun partisidir
teşkilatımız, İYİ bir siyasal hareketle, Türkiye kuçaklaşmasını başlattı"dedi

İlçe Yönetim kurulu Başkanı Cemal Yıldız olurken asil üyeler ise şu şekilde sıralandı

1- Hüseyin Güleryüz
2- Murat Gökgöz
3- Hidayet Türe
4- Hüseyin İmamoğlu
5- Hüsnü Çakır
6- Veysel Baykut
7- Mehmet Çelik
8-Turgut Sarkandı
9- Yavuz Yiğit
10 Havanur Topal
11- Muazzez Köse
12- İbrahim Arat
13- Mehmet Ali Töngelci
14- Şerafettin Baş
15- Nur hayat Diri
16- Özkan Saatçi
17- Filiz Rafet Mızraklı
18- Durukan Arat

hakan akbaşhakan akbaş