Siyaset
Giriş Tarihi : 20-03-2016 12:44   Güncelleme : 20-03-2016 13:01

Kahvaltıda Buluştular

Ak Parti Gerze İlçe Teşkilatı Sabah Kahvaltısı programında bir araya geldi.

 Kahvaltıda Buluştular

Ak Parti Gerze İlçe Teşkilatı Orta Çay bahçesinde düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi. Ak Parti Gerze İlçe Teşkilatının ev sahipliğinde düzenlenen programa Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Ak Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpçü, Gerze İlçe Başkanı İzzet Karaman, İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Burma, partililer, STK temsilcileri ve davetliler katıldı.

Program öncesi kendileri için hazırlanan masayı, partililere uzak bularak davetlilerin yer aldığı masayı tercih eden Maviş ve Çöpçü, teşkilat mensuplarının takdirini topladı.

Bir arada gerçekleşen kahvaltı programının ardından ilk olarak açılış konuşmasını gerçekleştiren İlçe Başkanı İzzet Karaman, Milletvekili Maviş'in iki gün boyunca yoğun bir Gerze programı gerçekleştirdiğini, bugün ise kahvaltı fikrinin yine Maviş tarafından ileri sürülerek bu güzel buluşmanın yapıldığını kaydederek, Milletvekili Maviş'e ve İl Başkanı Ali Çöpçü ile katılan davetlilere teşekkür etti.

Ardından söz alan İl Başkanı Ali Çöpçü ise seçimlerin ardından geçen 5 aylık süreye rağmen Ak Parti teşkilatlarının seçim atmosferindeymişçesine çalışmalarını aynı yoğunlukla sürdürdüğünü belirtti.

Gerze İlçesi olduğu gibi diğer ilçelerde de benzeri buluşmaların gerçekleştiğini dile getiren Çöpçü, "Milletvekilimiz Ankara'da Bakanlık, bakanlık gezerek ilimize ve ilçelerimize gereken yatırımları sağlamaya çalışırken bizlerde  teşkilatlarımız ile birlikte ilimizin ve ilçelerimizin ihtiyaçlarını yerinde tespit etmek için milletvekilimiz ile birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz. Gerze hızlı büyüyen bir ilçemiz ve bu büyümeyi daha da faydalı bir hale getirmek için burada gereken istişareleri sık sık yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Gerze Büyümeye Devam Ediyor

Programda son olarak söz alan Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş ise, Gerze teşkilatı ile olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Yoğun bir Gerze programını geride bıraktık. Buraya her geldiğimizde görmüş olduğumuz ilgi ve alaka bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Gerze İlçemiz hızla büyüyen bir ilçemiz ve Karadeniz sahil yolu sonrası değer ve konumu daha da değerlendi. Gerze aynı zamanda büyüme potansiyeli hızla devam eden sayılı ilçelerimizden. Bizlerde inşallah ilerleyen günlerde Gerze'nin büyüme trendine uygun bir yatırım sahası açma gayreti içinde olacağız" dedi

Gerze'nin Problemlerini Çok İyi Biliyorum

Konuşmasında Gerze'nin büyüme potansiyeline sahip ilçeler sıralamasında Ayancık'ı geçerek ikinci sıraya yükseldiğini kaydeden Maviş, Gerze'nin problemlerini yakinen tespit ettiğini ifade ederek, " Gerze'mizin temel ihtiyaçlarını biliyoruz. En büyük sıkıntının da Hastane sorunu olduğunun farkındayız. Özellikle doktor problemi üzerinde durulduğundan da haberimiz var. Bunun dışında Hükümet Konağı, Adliye Sarayı, Gençlik merkezi binasının da ziyaretlerim esnasında fiziki anlamda yetersiz kaldığını ifade etmiştim. Bizler bu iyileştirmeleri en kısa zamanda gerçekleştirmek için çalışacağız" şeklinde konuştu.

Ülkemiz Zor Bir Süreçten Geçiyor

Konuşmasında son günlerde yaşanan terör olaylarına da değinen Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Bediüzzaman Said Nursi'nin bir sözü ile yaşanan meseleyi katılımcılara açıkladı. Said Nursi'nin Risale Nur kitabında belirttiği üç büyük hastalığı açıklayan Maviş " Bediüzzaman Said Nursi 100 yıl önce üç büyük hastalıktan bahsederek, bunların üstesinden ancak bir olarak, nefis terbiyesi yaparak ve şuur sahibi olarak gelineceğini vurguladı: "Üstad Bediüzzaman’ın 100 yıl önce memleketimizde tespit ettiği 3 tane büyük hastalık var. Bunlardan birincisi cehalet, ikincisi fakirlik ve üçüncüsü ise ittifaksızlıktır. Bu üç hastalıktan kurtulmak için okumak, birlik olmak ve  şuur sahibi olmak gerekiyor. ve bu üç hastalıktan kurtulmak için  var gücümüzle elimizden gelen her şeyi yaparak çalışmamız lazım, gayret sarf etmemiz lazım " dedi.

Bir Olmalıyız

Yaşanan tüm gelişmelere, terör olaylarına karşılık bir olmamız gerektiğini kaydeden Maviş, "Her zamankinden daha fazla bir olacağız. Bu ülkenin, bu coğrafyanın bütün unsurlarıyla birlikte bir ve kardeşlik içinde yaşayacağız. Teröre teslim olmayacağız. Biz bir olunca Türkiye'nin yükselişini hiç bir güç engelleyemeyecektir. " şeklinde konuştu.

Maviş ve Çöpçü, kahvaltı sonrası Cafe'de bulunan ve gezi programı için Gerze'ye gelen öğrencileri de ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

















AdminAdmin