Siyaset
Giriş Tarihi : 29-10-2015 13:35   Güncelleme : 29-10-2015 13:53

Kapı Kapı Gezdiler

1 Kasım Seçimlerine az bir zaman kala Milletvekili adayları da seçim gezilerine yoğunluk veriyor. Gerze'de esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Saadet Partisi Milletvekili adayları Cavit Üçüncüoğlu ve Kamil Efe, seçmenden destek istedi.

 Kapı Kapı Gezdiler

Seçim ziyaretleri kapsamında Gerze'ye gelen Saadet Partisi Milletvekili adayları Cavit Üçüncüoğlu ve Kamil Efe esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek Saadet Partisi'ne destek istedi. Ziyarette esnaf ve kahvehanede ki vatandaşlara projelerini anlatan Üçüncüoğlu, huzur ve barış için adil düzenin ve milli görüşün şart olduğunu belirtti. 

Türkiye adım adım bir savaşa sürükleniyor.

Saadet Partisi Adayı Cavit Üçüncüoğlu, ziyarette vatandaşlara “Biten sadece tarım mı, hayvancılık mı, sadece sanayimi. Günden güne kardeşliğimizi de bitiriyorlar. Çanakkale’de omur omuza şehit düşen kahramanların torunlarıyız. Peygamberimiz bir, Rabbimiz bir, kıblemiz bir, bayrağımız birdir. Eğer söylediklerimi onaylıyorsan yüreğinin sesini dinle oyunu Saadet Partisi’ne oy ver” dedi.

Konuşmasında İktidara da seslenen Üçüncüoğlu, "Bir kez daha iktidar sahiplerine sesleniyoruz. Yüreğinde insanlık adına taşıyan herkese sesleniyoruz. Kürt sorunu ne şiddetle ne terörle nede asimilasyon politikası ile çözülemez. Mesele ancak ve ancak kardeşlik hukukuna dayalı bir ümmet bilinciyle Kuran ve sünnet çerçevesinde çözülür. Hayır diyenlere sesleniyoruz. 30 yıldan beri farklı yoldan yürüyüp farklı reçete uyguladınız. Ama hastalık sürekli arttı. Bir hasta ve bir doktor düşünün. 30 yıldan beri hastayı tedavi etmeye çalışıyor. ve hastalık sürekli artıyor. Bu durumda ya doktoru değiştireceksin yada metodu yada her ikisini" diye konuştu.

Ak Parti, CHP, MHP ve HDP'ye Mecbur Değilsiniz!

Meclisteki partileri eleştiren Üçüncüoğlu konuşmasında "Kargaşanın, çözümsüzlüğün, kutuplaşmanın son bulması için Saadet Partisi’nin meclise girmesi, Milli Görüşün mecliste temsil edilmesi bu dönem her zamankinden daha çok ihtiyaç olmuştur. 1974’te koalisyonla Kıbrıs’ı fetheden 1997’de koalisyon ile memura, emekliye yüzde 100 zamlar veren milli görüş zihniyeti meclise girdiğinde aynı aşkla çalışacak, yeniden büyük Türkiye’nin temellerini atacaktır. Bu bağlamda Sinop halkımızı geçmişte hiçbir zaman aldanmayan ve sizleri aldatmayan milli görüşün tek temsilcisi olan Saadet Partimize desteğe davet ediyoruz. Tek başına iktidar için koalisyona yanaşmayıp ülkeyi tekrar seçime götüren Adalet ve Kalkınma Partisi’ne, koalisyon için ‘kırmızı çizgilerim var’ deyip ülkeyi kilitleyen Cumhuriyet Halk Partisi’ne, her şeye ‘hayır’ diyen Milliyetçi Hareket Partisi’ne ülkeyi kaosa, bölünmeye götüren HDP’ye mahkum değilsiniz. Gelin bu meclise yeni bir ses, yeni bir nefes verelim. AK Partili kardeşlerimizin iyiliği için, CHP’li kardeşlerimizin iyiliği için, MHP’li kardeşlerimizin iyiliği için sizleri yüreğinizin sesini dinlemeye Saadet’inize oy vermeye davet ediyorum” diye konuştu.

 










AdminAdmin