Siyaset
Giriş Tarihi : 19-02-2020 14:56   Güncelleme : 19-02-2020 15:32

Kara'nın Teşekkür Ziyaretleri Sürüyor

Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Merkez İlçe 37. Olağan Kongresi'nde seçilen mevcut ilçe merkez başkanı Mustafa Tolga Kara kongre sonrasında teşekkür ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Kara'nın Teşekkür Ziyaretleri Sürüyor

Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Merkez İlçe Başkanı Mustafa Tolga Kara beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte kongre sürecine destek veren 1. Kısım Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Bayram Güveli ve Yönetim Kurulu ile 2. Kısım Sanayi Sitesi Başkanı Aydoğan Bilik ve Yönetim Kurulu'na, Sinop Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Yüksel ve Yönetim Kurulu'na, Sinop Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Haydar Gündoğdu ve Yönetim Kurulu'na ziyarette bulundu.

Gerçekleşen ziyaretler sonrasında açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Sinop Merkez İlçe Başkanı Mustafa Tolga Kara yaptığı açıklamada;'' Partimize ve Sinop'a yakışan bir kongre sürecini geride bıraktık. Kongremizi birlik ve beraberlik içerisinde tamamladık. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, en büyük emanetlerinden biri olarak gösterdiği Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında yönetim kurulu üyelerimizle birlikte görevimizi büyük bir gururla ifa edeceğiz. Kongre sürecinde de söylediğimiz gibi dilimizden ve yüreğimizden sevgi dilini eksik etmeden çalışmaya devam edeceğiz. Bizlere güvenen, desteğini esirgemeyen sivil toplum kuruluşlarımıza, odalarımıza ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Bu vesileyle bizleri destekleyen herkese bir kez daha teşekkür ediyorum'' ifadelerini kullandı.

AdminAdmin