Siyaset
Giriş Tarihi : 17-06-2018 12:54   Güncelleme : 18-06-2018 08:35

KARADENİZ ve ŞİMŞEK'ten Gerze’de Bayram Ziyareti

Karadeniz, 24 Haziran Seçimlerinin Türkiye için çok büyük öneme sahip kritik bir viraj olduğunu söyledi

KARADENİZ ve ŞİMŞEK'ten Gerze’de Bayram Ziyareti

CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz ve Milletvekili Adayı Erdinç Şimşek Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde ilçemize ziyarette bulunarak partililerle bir araya geldi ziyarette Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’da hazır bulundu

İlçe Teşkilatında partililerle bir araya gelen TBMM Divan Üyesi ve CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, CHP Sinop Milletvekili Adayı Erdinç Şimşek, CHP Sinop İl Başkanı Barış Ayhan, CHP Gerze İlçe Başkanı Emine İlknur Kara ve teşkilatı hazır bulundu.

il başkanı Barış Ayhan ziyaretle ilgili bir konuşma yaparak yaşanan seçim süreciyle ilgili bilgi verdi ve 24 Haziran seçimlerinde bir ulusun kaderi değişeceğini kaydederek, 24 Haziran günü demokratik ve haklı bir seçim gerçekleşebilmesi için teşkilatların yapması gereken çalışmaları anlattıktan sonra bayramlaşmaya katılan tüm partililerin Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Milletvekili ikinci sıra adayı Erdinç Şimşek ise yapmış olduğu konuşmada; seçim kararının alınması ve Sinop Milletvekili adaylarının açıklanmasının üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen günün ilk saatlerinden başlayarak gecenin karanlığına kadar köy köy ilçe ilçe dolaşarak çalışma yürüttüklerini ifade ederek, özverili çalışmalarından dolayı teşkilatlarına teşekkür etti.

Bu bayramın iktidar bazında buruk geçen son bayram olduğunu niteleyen Milletvekili Barış Karadeniz konuşmasında “Bu kadar kısa sürede çok büyük işler başardık. Sinop ilimizin her ilçesine her köyüne ve her evine ziyarete gidiyoruz. Karılaştığımız tabloda vatandaşlar artık değişim istediğini ve Muharrem İnce’yi desteklediklerini yüksek sesle telaffuz ediyor. Vatandaş 16 yıldır artık sıkıldı. Milletvekili Adayımız Erdinç Şimşek ile yoğun tempo içerisindeyiz. Gayet başarılı ve anlayışlı bir ortam yakaladık. Bu seçimlerde inşallah CHP Sinop’tan 2 milletvekilini Ankara’ya gönderecek. Bizler bu sayede Sinop’u ve ülkemizi daha iyi, daha başarılı şekilde temsil edeceğiz. Bu seçim ülkenin geldiği noktada en önemli seçim. Bu yüzden 24 Haziran günü sandık başlarında çok dikkatli olmalıyız. Birbirimize yardımcı olarak haklı bir galibiyet alacağımıza inancım tam. 24 Haziran gecesi Gerze’de yakacağımız meşale ülkemize ışık olacak inancındayım. Buraya gelerek bizlerle birlikte olduğunuz için sizlere teşekkür ediyor, Mübarek Ramazan Bayramı’nızı en içten duygularımla kutluyorum.” Dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde ki bayramlaşmanın ardından Milletvekili Barış Karadeniz, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ile birlikte bir nişana katıldı.

hakan akbaşhakan akbaş