Siyaset
Giriş Tarihi : 12-11-2018 18:57   Güncelleme : 12-11-2018 19:27

Karaman: Yeni Hedeflerimiz Var

Gerze Belediye Başkan Aday Adaylığı Başvurusunda Bulunan İzzet Karaman Belediyecilik Anlamında Gerze'ye Çok Şey Katacağıma İnanıyorum

Karaman: Yeni Hedeflerimiz Var

Birçok sivil toplum kuruluşlarının yakından tanıdığı ve açık olarak kendisine destek verdiğini söylenen İzzet Karaman, Gerze Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusunu resmen yaptı.

Karaman’ın, büyük bir katılımla yapmış olduğu Aday Adaylık başvurusu öncesinde kısa bir konuşma yapan Ak Parti İlçe Başkanı Vahdettin Özdemir, “31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimleri için başvurusunu yapan adayımız İzzet Karaman için toplanmış bulunuyoruz. Bugün burada ki bu yoğun katılım İnşallah 2019 seçimlerinde ki başarının ilk göstergelerinden birisi olacaktır. İnşallah bu dönem Gerze Belediyesini Ak Belediyecilikle tanıştırma noktasında işimizin çok zor olmadığına inanıyorum. Aday Adaylığı başvurusunda bulunan adaylarımızın hepsi çok donanımlı arkadaşlarımız. Başvurusunu aldığımız İzzet karaman arkadaşımızla uzun yıllar birlikte teşkilatlarımızda görev aldık. Burada ki kamuoyu bizim için çok önemli İnşallah genel merkezimizin teşkilatımızın çalışmalarıyla düzgün bir kararı vereceğiz. Daha önce festival alanında haykırdığım gibi 31 Mart seçimlerini alacağız demiştik ben buna inanıyorum” dedi.

Ardından söz alan İzzet Karaman, kendini tanıtarak; “1980 Gerze doğumluyum. Gerze’de ikamet etmekteyim. Seçim bittiğinde de Gerze’de yaşayacağım. Abdaloğlu Köyündenim. Selçuk Üniversitesi İnşaat bölümünü bitirdim. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi 4. Sınıf öğrencisiyim. Bundan önce birçok görevlerde bulundum. 3,5 sene ilçe başkanı olarak görev yaptıktan sonra bu görevi bir diğer arkadaşımıza devrettik. Bu yola yeni hedeflerle çıktık. Belediye anlamında proje üretebilecek, bu noktada projelere yön verecek ilçemize katkı sunabilecek donanımda olduğuma inanıyorum” dedi.

“Gerze’yi daha da güzelleştireceğiz”

Karaman, sözlerinin devamında Gerze’nin Karadeniz’in en güzel yerlerinden birisi olduğunu belirterek; “Gerze yaşanacak bir yer ve biz burayı daha da güzelleştireceğiz. Ben nasip olurda belediye başkanı seçilirsem statüm belediye başkanı olacak ama asıl belediye başkanı siz olacaksınız. Ben seçilirsem Gerze’yi ayağa kaldırabilecek projelerimizi hayata geçirme şansına sahip olacağım. Velev ki başka bir arkadaşımız gösterildiği takdirde partime dün olduğu gibi bundan sonra da hizmet vereceğimi bir kez daha beyan etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

       

Seda ŞengülSeda Şengül