Siyaset
Giriş Tarihi : 10-02-2019 22:37   Güncelleme : 10-02-2019 23:19

Kılıçdaroğlu, Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ankara Arena'da Sinop Belediye Başkanlarını Tanıttı.

Kılıçdaroğlu, Belediye Başkan Adaylarını Tanıttı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin 12 Maddelik seçim bildirgesini ve belediye başkan adayları Ankara’da yapılan bir törenle tanıtıldı

Ankara Kapalı Spor Salonunda geniş bir katılımla gerçekleştirilen tanıtıma Sinop’tan CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, CHP Sinop İl Başkanı Av. İnan Savaş Yüksel, CHP Sinop Belediye Başkan Adayı Barış Ayhan, İlçemiz Belediye Başkanı ve CHP Başkanı Osman Belovacıklı, Dikmen Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Saim İstanbullu, Durağan Belediye Başkan Adayı Mustafa Eker, Ayancık Belediye Başkan Adayı Hayrettin Kaya, CHP Sinop Kadın Kolları Başkanı Necla Topal podyumda yerini aldı.

"Martın sonu bahar", "Bir arada huzurlu yaşamak için halkçı belediyecilik" yazılı pankartlar salonun her yerinde yer aldı.

KILIÇDAROĞLU'NDAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

CHP lideri Kılıçdaroğlu ise konuşmasında; Bizim mücadelemiz; onur, hak, adalet, birlikte kardeşçe yaşama mücadelesidir. Biz dostluktan, haktan, adaletten söz edeceğiz. Bu ülkenin adalete, hakka ve hukuka ihtiyacı var. Bu ülkenin birlikte yaşamaya ihtiyacı var. Bu ülkede herkesin ekmeğe, işe ihtiyacı var. Biz bu güzel toplumu cennete dönüştürmek için mücadele edeceğiz. Belediye başkanlarımızın temel görevlerinden birisi bu olacaktır.

Bu toplantıdan sonra herkes alana çıkacak. Asla ve asla kırıcı bir kullanmadan, herkesi dinleyerek ve onun sorunlarına nasıl çözüm üreteceğimiz anlatarak ülke sathına yayılacağız. Biz "Türkiye'yi 21. yüzyılın yıldızı haline getirmek için mücadele edeceğiz.”dedi.

HDP İLE İŞBİRLİĞİ AÇIKLAMASI

CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Özel, HDP ile işbirliği konusunda, "Biz 54 milyonun oyuna talibiz. Bizim İYİ Parti ile yaptığımız bir işbirliği var. Bunun dışında herkesi oyuna talibiz. biz 81 milyona hizmet etmek istiyoruz" dedi

hakan akbaşhakan akbaş