Siyaset
Giriş Tarihi : 24-04-2018 20:12   Güncelleme : 24-04-2018 21:12

Kulislerde Adı Geçiyor

Yaklaşan Seçim Öncesi Birçok Milletvekili Aday Adayının İsimleri Kulislerde Konuşulmaya Başlandı

Kulislerde Adı Geçiyor

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ortaya attığı erken seçim söyleminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan erken seçim tarihini 24 Haziran olarak açıklamış, ardından seçimlere katılacak partilerde seçim hareketliliği başlamış oldu.

Seçimlere iki ay kala, Sinop’tan kimlerin aday adayı olacağı merak konusu olurken, Aday adaylıklarını açıklayan birçok kişinin ismi ön plana çıkmaya başladı.

Özellikle Sinop Ak Parti de önümüzdeki günlerde, sürpriz isimlerin siyaset arenasında görüleceği ve bu isimler arasından kimler parti listesine girebileceği şuan için büyük bir muamma olsa da Sinop’tan aday gösterilecek kişilerin gerek siyasette aktif görevler almış veya devlet kademelerinde önemli görevlerde bulunmuş isimler arasından olabileceği zikredilmektedir.

24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak erken seçimde İstanbul’da aktif siyasetin içinde olan ve İstanbul’da ki birçok STK’ların kurucuları arasında bulunan Sinop ve İstanbul siyaseti arasında köprü vazifesi gören, özellikle İstanbul’daki ki Sinopluların büyük sevgisine mazhar olmuş olan Rüstem Tüysüz’ün ismi de Milletvekili Aday Adaylığı konusunda anılmaktadır.

hakan akbaşhakan akbaş