Siyaset
Giriş Tarihi : 17-02-2019 16:06   Güncelleme : 17-02-2019 16:34

Kültür Bakanı Sinop'ta

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Sinop'a geldi.

Kültür Bakanı Sinop'ta

Sabah saatlerinde hava yoluyla Sinop’a gelen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, havaalanında Sinop Valisi Köksal Şakalar, Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş ve diğer protokol tarafından karşılandı.

Bakan Ersoy ardından Sinop Valiliğini ziyaret etti.

Protokolü tek tek selamlayan Ersoy, valilik şeref defterini imzaladı. Sinop Valisi Vali Köksal Şakalar tarafından Bakan Ersoy’a kotra hediye edildi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy daha sonra, AK Parti Sinop İl Başkanlığını ziyaret etti. 

İl Başkanı Uğur Giresun’un makamında ziyaret eden ve il başkanlığı özel defterini imzalayan Bakan Ersoy, daha sonra partililerle bir araya gelerek onlara hitap etti. Sn. Bakanın Sinop Ziyareti esnasında Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Ak Parti Sinop Belediye Başkan Adayı Ali Çöpcü ve diğer partililer hazır bulundu

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Sinop programı kapsamında Sinop tarihi cezaevini ziyaret etti. Burada kendisine Kültür Turizm Müdürü Hikmet Tosun tarafından brifing verildi 

Saat 15.00’da Sinop Kültür Merkezi açılışı ve turizm dernekleri ile toplantı programına katılacak olan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, daha sonra Hamsilos yolu projesi ve köprüler güzergâhında incelemelerde bulunacak. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, saat 17.00’da Sinop uygulama otelinde STK’lar ile gerçekleştirilecek olan toplantının ardından Sinop’tan ayrılacak.

hakan akbaşhakan akbaş