Siyaset
Giriş Tarihi : 20-08-2020 14:02   Güncelleme : 20-08-2020 14:27

Kurt’tan Teşekkür Konuşması

İlçe Başkanlığı görevine atanan Cumhur Kurt, ilçe parti binası önünde toplanan partililere seslendi

Kurt’tan Teşekkür Konuşması

Ak Parti İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Vahdettin Özdemir’in ardından boş kalan ilçe başkanlığı görevi, 17 Ağustos 2020 tarihinde Eski Ak Parti Meclis Üyesi Cumhur Kurt’a tevdi edildi.

Cumhur Kurt, Ak Parti İlçe Başkanlığına atanmasının ardından Ak Parti İlçe Binası önünde ilk konuşmasını yaparak partililere ve vatandaşlara teşekkürlerini iletti.

Cumhur Kurt konuşmasında ; “bugün itibariyle Ak Parti Genel Merkezinin almış olduğu karar doğrultusunda, Ak Parti Gerze İlçe Başkanı olarak atanmış bulunmaktayım.

Buradan daha önce partiye emek vermiş, gönül vermiş, gecesini gündüzüne katmış herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Bu partiye mensup olan üyelerimiz, delegelerimiz, geçmiş dönem ilçe başkanlığı yapan ağabeylerimiz hepsi bu davaya, memleketimize katkıda bulundular. Onlara gönül dolusu şükranlarımı arz ediyorum.

Siyaset zor, meşakkatli, uzun bir yolculuk; bu yolculukta bir tren var, kimisi biniyor, kimisi iniyor. Ama mühim olan şu gök kubbede bir hoş seda bırakmak. Amacımız, kıymetli hemşehrilerimize en güzel şekilde hizmet etmek, bu hizmetin de boynumuzun borcu olduğunu bilerek hareket etmektir.

Sizlerin desteği, belediye başkanımızın gücü, iktidar partimizin bize sağladığı fırsatlarla beraber sizlere en güzel şekilde hizmet etmek için burada namusum ve şerefim üzerine söz veriyorum.

Biriz, beraberiz; Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim etsin. Bu kutlu davada Allah’ım bizleri muzaffer eylesin.” diyerek konuşmasına son verdi.

AdminAdmin