Siyaset
Giriş Tarihi : 02-08-2017 17:58   Güncelleme : 02-08-2017 18:22

Maviş: "4 Yeni Proje Hayata Geçecek"

Ak Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş Türkeli’nde hayata geçecek 4 yeni projeyi kamuoyu ile paylaştı

Maviş:

Ak Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Türkeli’nde hayata geçecek 4 yeni projeyi kamuoyu ile paylaştı.

 

Maviş, Türkeli’nde yapılması planlanan Gençlik Merkezi, Emniyet Binası, Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Atölye İnşaatı ve Ortaöğretim Yurt Binası projelerinin Türkeli’ne değer katacağını belirterek, “Hayata geçecek eğitim ve kültür yatırımlarımız ile Türkeli’miz bir cazibe merkezine dönüşecektir” dedi.

 

TÜRKELİ GENÇLİK MERKEZİ İNŞAATI BAŞLIYOR

Maviş açıklamasında Türkeli’nde inşaatı başlayacak olan Gençlik Merkezi ile birlikte gençlerin kaliteli zaman geçirecekleri bir mekâna kavuşacaklarını kaydederek, “Gençlerimize Türkeli’ne Gençlik Merkezi yapmak için söz vermiştik. Türkeli Gençlik Merkezimizin ihale süreci 17 Temmuz 2017 tarihinde tamamlanmıştır. En yakın zamanda inşaat çalışmalarına başlanılacaktır. Gençlik merkezimizin tamamlanmasıyla gençlerimiz, çalışma odaları, seminer salonları, spor salonları, etüt odaları ile sportif ve kültürel aktivitelerle zaman geçirecekleri kaliteli bir mekâna kavuşmuş olacaktır” dedi.

 

TÜRKELİ EMNİYET BİNASI HIZLA YÜKSELİYOR

Maviş, Türkeli’ne yapılan yeni emniyet binası inşaatının hızla yükseldiğini de belirterek, “Türkeli’ne yakışır bir diğer projemiz de yeni Emniyet Binamız. Türkeli’mizdeki emniyet mensuplarımızın ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayacak olan yeni binamız ile Emniyet teşkilatımızın şerefli mensupları daha kaliteli bir mekânda hemşerilerimize hizmet verecekler” ifadelerini kullandı.

 

ORTAÖĞRETİM YURDU İNŞAATI BAŞLIYOR

Maviş ayrıca, Türkeli’nde 100 öğrenci kapasiteli bir ortaöğretim yurdu inşa edileceğini de belirterek, “İhalesi 13 Temmuz 2017 tarihinde tamamlanan yurt projemiz ile, köylerimizde ikamet eden ancak eğitim için İlçe merkezimize gelmek durumunda kalan öğrencilerimizi bir aile sıcaklığında ağırlamayı amaçlıyoruz.  Toplam 3 kat olan yeni yurdumuzda öğrencilerimiz eğitimlerine daha verimli bir şekilde devam edecekler” dedi.

 

ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN MODERN BİR ATÖLYE İNŞA EDECEĞİZ

Açıklamasında Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Atölye İnşaatının ihalesinin de 18 Ağustos’ta yapılacağını ifade eden Maviş, “Öğrencilerimiz için muhasebe, bilgisayar, çocuk gelişimi ve elektrik bölümü olmak üzere dört bölümden oluşan 850 m2 yeni atölye binası da Türkeli’nin eğitimine kalite kazandıracak. Öğrencilerimiz bu atölye sayesinde ihtiyaç duydukları birçok alanda rahatlıkla çalışma yapabilecekler” dedi.

Erkan TaşErkan Taş