Siyaset
Giriş Tarihi : 12-04-2019 12:24   Güncelleme : 12-04-2019 13:22

Maviş "Başkanımızın da Taahütlerininde Arkasındayız"

Maviş, biz ne vaatte bulunduysak, o sözlerin arkasındayız dedi

Maviş "Başkanımızın da Taahütlerininde Arkasındayız"

Ak Parti Yerel Yönetimler Başkanı ve Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Dikmen Belediye Başkanlığına seçilen Adnan Acar’a tebrik ziyaretinde bulundu

Milletvekili Dr Nazım Maviş ve İl Başkanı ilk olarak Parti Binasına uğrayarak teşkilat üyeleriyle bir araya geldi.

Maviş, Parti de toplanmış teşkilat üyelerine yapmış olduğu konuşmada

Dikmen Adnan Başkan’a destek verdi ve onu Belediye Başkanı seçti.

Dikmen Adnan Başkan’a destek verdi ve onu Belediye Başkanı seçti. Bizler de kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

Hatırlanacağı üzere son mitingimizde proje tanıtım toplantısında söylediğimiz taahhütleri bir köşeye koymadık. Biz belediye başkanımızın söylediği bütün projeleri topladık. Şimdi orada ilan ettiğimiz bizim altına kefiliz diye söylediğimiz bütün projelerimizi beş yıllık dönem içerisinde onları kısa, orta ve uzun vadeli olarak planlayacağız. İnşallah söz verdiğimiz bütün projelerin hayata geçirilmesi için bu projeleri önümüze koyacağız, bu projelerimizin hangisinden başlayacağız, hangisini önce yapacağız nasıl yapacağız çalışmalar yapılacak.

İşte bunun için yeni belediye başkanlarımızla, bütün meclis üyeleriyle, bütün ilçe başkanlarımızla toplantı yapacağız ve bu toplantılarda belediye başkanlarımızın bütün vaatlerini sözlerini masaya yatıracağız

Ve ay ay neler yapacağımızı planlayacağız konuşacağız hangi proje hangi aşamada, bunları ayda bir il başkanlığımızın bakanlığında her ay bir ilçe de olmak üzere toplanacağız, projeleri adım adım takip edeceğiz.

Allah’ın izniyle inanıyoruz ve ümit ediyoruz ki, beş yıl sonra bu milletin karşısına çıktığımızda belediye başkanımızla birlikte yüzümüzün alnımızın akıyla çıkmayı planlıyoruz.

Ne demiştik iktidarla yerel yönetimi buluşturalım ve hizmet getirelim demiştik. Bu söylediğimiz cümleler seçim meydanında öylesine söylenmiş cümleler değil. Bunun gereğini yapmak için verilmiş taahhütlerdir.

Benim sizden bir ricam var aman ola ki birliğinizi, bütünlüğünüzü bozmayın fitnenin, fesatın aranıza girmesine müsaade etmeyin. Sakın ola ki bizim teşkilatımızın kapısından içeri dedikoduyu sokmayın. Birlik beraberliğimizi koruduğumuz sürece de başarılı oluruz bundan da kimse şüphe olmasın.

Bütün belediyelerimiz birbirinden yararlanacaklar, il başkanımız Sinop un tamamını temsil ediyor Dikmen’e yapılacak çalışmaları takip edilecek, aynı şekilde eski il başkanımız şimdiki il genel meclis başkanımız Yakup Üçüncüoğlu 18 il genel meclis üyesinin değil, diğer üç tane CHP’li meclis üyelerinin de oyuyla İl Genel Meclis Başkanı seçildi. Bu güvenin işaretidir bu acıdan da kendisini tebrik ediyoruz. Biz milletimizin verdiği bu yetkiyi Gecemizi gündüzümüze katarak layık bir şekilde kullanacak ve başarı çıtasını daha da yukarılara taşıyacağız, Adnan Acar beyin sözleri bizim sözümüzdür diyerek bundan önceki hizmet etmiş bütün belediye başkanlarına yaptıkları hizmetleri için teşekkür ediyorum diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Dikmen İlçesinde partililerle buluşan ve ardından Dikmen Belediye Başkanlığına geçerek Belediye Başkanı Seçilen Adnan Acar’a hayırlı olsun dileklerini sunan Ak Parti Milletvekili Nazım Maviş, Dikmen de ve bütün ilçelerimizde seçim sürecinde bir şey söyledik, belediye başkanlarımızın vaatleri ve projelerinin altına kefalet imzamızı atıyoruz, demiştik. İşte sözümüzü vaatlerimizi meydanlarda söylerken de bu sözler öylesine söylenmiş sonra da unutulmuş sözler değildir. Adnan beyin vaat ettiklerinin hepsini il başkanımızla birlikte, partimizin, iktidarımızın gücüyle arkasındayız inşallah.

Bizler ve sizler Dikmen’in daha çok hizmet alması için tercihte bulunduk, iktidar ve belediyeyi buluşturalım dedik. Bundan sonra da elimizden gelen bütün eforu sarfederek, hizmet yarışını başlatacağız.

Belediye başkanlarımızın bütün vaatlerini planlayacağız.

Belediye başkanlarımızın bütün vaatlerini planlayacağız ve bunu adım adım takip edeceğiz. Bunlardan hangileri öz kaynakla yapılacak, hangileri kardeş belediyesi uygulamasıyla yapılacak, hangileri iller bankası desteğiyle yapılacak, hangileri hükümetin, özel idarenin kaynaklarıyla yapılacak bunların hepsini planlayıp önümüze koyarak adım adım uygulayacağız ve attığımız her adımda vatandaşımıza duyuracağız. Biz şu sözü verdik, bunu yapıyoruz diyeceğiz. Biz teşkilatımıza belediye başkanımıza güveniyoruz. İl başkanımıza güveniyoruz, Allahlın izniyle söz verdiğimiz hiçbir sözün askıda kalmayacağını söylüyoruz. Diyerek başkan Acar’a hayırlı olsun dileklerini sundu.

Ak Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun ise yapmış olduğu konuşmada Dikmen bizim için ayrı bir gurur kaynağı oldu. Dikmen küçük dokunuşlarla dikmen e güzel şeyler yapılabilir. Dikmenin en önemli problemlerinden birisi yol, diğeri su inşallah bunlar sizlerin de desteğiyle kısa bir süre de çözülecek. Dedi.

Dikmen Belediye Başkanı Adnan Acar ise konuşmasında; seçim sürecinde bizler birebir sokak sokak, mahalle mahalle, ev ev çalıştık. Biz buralarda çalışırken, bize en büyük katkı il başkanımızın buralı olmasıydı.

Keza yine aynı şekilde Dikmen’e bu zamana kadar hiçbir vekil bu kadar yanımızda olmadı. Sn vekilimizle birlikte mahalle mahalle gezdik. Güzel çalışmalar yaptık. Bu desteklerden dolayı vekilimize ve il başkanlarımıza teşekkür ediyorum dedi.

Ben dikmen e hizmet için söz verdim ve halkım bizi buraya layık gördü.

Dikmen’e yapılan hayırlı olsun ziyaretinde Milletvekili Dr. Nazım Maviş’in yanı sıra, İl Başkanı Uğur Giresun, İl Genel Meclis Başkanı Yakup Üçüncüoğlu ve birçok partili de iştirak etti.

hakan akbaşhakan akbaş