Siyaset
Giriş Tarihi : 24-01-2019 18:14   Güncelleme : 24-01-2019 19:27

Maviş, Belovacıklı'yı Ziyaret Etti

Ak Parti Milletvekili Nazım Maviş'ten CHP'li Belediye Başkanı Osman Belovacıklı'ya Ziyaret

Maviş,   Belovacıklı'yı Ziyaret Etti

AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, AK Parti Gerze İlçe Başkanı Vahdettin Özdemir, AK Parti Gerze Belediye Başkan Adayı Cevat Şenşoy ve beraberindeki heyet Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’yı makamında ziyaret ettiler

Belovacıklı, "Bizim amacımız halka daha fazla hizmet götürmek. Seçime kadar planladığımız bir çok proje ve çalışma var. Öncelikli amacımız Gerze’ye hizmet etmek” diyerek yapılan çalışmalar ve projelerle ilgili kısa bilgi aktarımında bulundu.

"Projelerimizle Gerze’yi marka yaptık" diyen Belovacıklı, birkaç gün önce basına yansıyan ‘T’lerle ilgili şunları söyledi: "Alaattin Şahin Caddesi mevkiinde bulunan sahil projemiz onaylandı. Yine aynı şekilde dereyerindeki T’lerle ilgili projemizi bakanlığa sunduk bu projenin de bir an önce yatırım programına alınmasını bekliyoruz" dedi.

Belovacıklı szölerinin devamında; "Gerze’yi marka şehir haline getirdik. CittaSlow unvanıyla Gerze dünyada tanınan bir ilçe oldu. Televizyonlar artık Gerze’nin mutlaka ziyaret edilmesi gerektiğini söylüyor. Bunu başarmak bizim için en büyük onurdur” şeklinde konuştu.

Maviş: "Belediyecilikte Anlayış Değişti"

Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş ise konuşmasında seçimler öncesi buradaki çalışmaların tatlı bir yarış şeklinde geçmesi adına siyasi partilere ve belediye başkanlarına bu tarz ziyaretlerde bulunduğunu söyledi.

Maviş, Gerze’nin nüfusunun her geçen gün daha da arttığını belirterek, belediyeciliğin artık yol, su, kaldırım yapmaktan ziyade sosyal belediyeciliğe doğru kaydığını, artık belediyelerin sportif, kültürel işlere doğru yüzünü çevirdiğini, bu anlamda belediyelerin daha fazla projelere yöneldiğini ifade etti.


hakan akbaşhakan akbaş