Siyaset
Giriş Tarihi : 18-03-2019 18:48   Güncelleme : 19-03-2019 11:41

Maviş, Dikmenlilere seslendi

Ak Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş “31 Mart seçimlerinde iktidarın gücüyle yerel yönetimin gücünü Dikmen’de birleştireceğiz”

Maviş, Dikmenlilere seslendi

Ak Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş Dikmen’e ziyaret gerçekleştirdi. Maviş, Dikmen Şehit Uzm. Onb. Bahattin Dolma Meydanında Dikmenlilere hitap etti.

18 Mart Çanakkale Zaferinin 104. Yıldönümünde şehitlerimizi anarak ve onların sayesine bu topraklarda hüküm sürdüğümüzü dile getirerek konuşmasına başlayan Maviş, “Biz bugün bu topraklarda özgürce bir arada yaşıyorsak, gönderde bayrağımız özgürce dalgalanıyorsa, minarelerde ezanlarımız gök kubbeyi sedalarıyla süslüyorsa bundan 104 yıl önce Çanakkale’de 250 Bin tane şehidimizin canlarını toprağa bırakmalarının sayesinde” diyerek canlarını feda eden şahitlerimize Allah’tan rahmet diledi.

Maviş, konuşmasının devamında iktidarda oldukları 17 yıl boyunca Türkiye’yi nakış nakış ördüklerini yurdun her yerinde şantiyeler kurarak yatırımlar yaptıklarını söyledi. Yaşanamaz, teröre teslim olmuş ve iflas etmiş bir Türkiye’den bambaşka bir Türkiye inşa edildiğini belirterek konuşmasını sürdüren Maviş, “Türkiye’nin güçlenmesini, kalkınmasını ve gelişmesini istemeyenler, teröre teslim etmek isteyenler Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunu kesmek istediler. Türkiye kendi mermisini, tankını, uçağını yapmasın düşüncesinde olan dış güçler piyonlarını devreye soktu. Ülkemizde kaos çıkarmak isteyen karanlık güçlerin oyununu milletimiz gördü ve müsaade etmedi. Ülkemizin birçok yerinde olduğu gibi Dikmen’de çok güçlü şekilde Sayın Cumhurbaşkanımıza bu desteği verdi” ifadelerini kullandı.

“İktidar ve yerel yönetimin gücünü birleştireceğiz”
31 Mart seçimlerinde sadece bir belediye başkanı seçilmeyeceğinin aynı zamanda Recep Tayyip Erdoğan’a bir kere daha vize verileceğinin altını çizen Maviş, “Yeni Zelanda’da 50 tane kardeşimiz Cuma namazında şehit oldu. O saldırıyı gerçekleştiren Hristiyan terörist, Türklere saldırdığını iddia ediyor. Bizim Viyana Kuşatmamızın tarihini yazıyor. Dünya’da ki Türkiye düşmanlığının karşısında dik duran bir tane lider var o da Recep Tayyip Erdoğan. Bu güçlü iradeyi 31 Mart akşamı sendeletmek istiyorlar. Türkiye’nin birçok noktasından bu iradeye gelen çığ gibi desteğin 31 Mart akşamı Dikmen’den de devasa şekilde geleceğine inanıyorum. Cumhurbaşkanımızın Dikmen’de ki temsilcisi olan Belediye Başkan Adayımız Adnan Acar kardeşimize 31 Mart akşamı Dikmen’in tam destek vereceğinden şüphem yok. İktidarımızın gücüyle, yerel yönetimin gücünü birleştirerek Dikmen’de başka bir dönemi hep birlikte başlatacağız” dedi.  

“Kahve köşelerinde dedikodu çıkaranlar var”
Maviş, kahve köşelerinde çıkarılan dedikodularla algı yönetimi yapılmaya çalışıldığını belirterek; “Dikmen Entegre Sağlık Tesisinin daha projesi bile onaylanmamış yıkım başlatılıyor şeklinde dedi kodu çıkarmışlar. Bekleyin görün yapılıp yapılmayacağını. Dikmen Durağan yolu durmuş müteahhit firma toplanıp gitmiş. 30 kilometresini yaptık 11 kilometre kaldı geriye. İhalesini yeniledik hava şartlarının düzelmesini bekliyoruz. Kahve köşelerinde birileri, 17 yıldır bu ülkeyi nakış nakış dokuyan Recep Tayyip Erdoğan’ın kalan 11 kilometre yolu yapamayacağını yaymış güzel Dikmen’imizde. Hiç kafanıza takılmasın biz hedeflerimize emin adımlarla kararlılıkla yürüyoruz. Sözlerimizi yerine getireceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın” şeklinde konuştu.  

“Onlar parklardan Muhsin Yazıcıoğlu’nun ismini kaldırır. Biz hizmete devam”
“Benim kapım aynı zamanda Adnan Beyin kapısı olacak. 4 buçuk yıl bu ülkede seçim yok. Bu süre zarfında Belediye Başkan Adayımız Adnan Acar’ı 31 Mart akşamında belediye başkanı olarak bize bahşederseniz her türlü talep ve istekleri karşısında desteğimiz hep arkasında olacak” diyen Maviş, “Bizim Ankara’da ki kapımız burada ki Adnan beyin kapısı olacak. Bizim yaptığımız yatırımları sahiplenenler var. Çorak Yayla köprüsünü Cengiz İnşaat’a biz yaptırdık. Belediyelerin TOKİ diye bir kuruluşu mu var? Başbakanlığa bağlı TOKİ Konutlarını biz yaptırdık. Onlarda Muhsin Yazıcıoğlu gibi millete hizmet etmiş bir demokrasi şehidimizin adını parklardan kaldırıp başkalarının ismini koyarlar. Biz Adayımızın tüm projelerine sonuna kadar destek vereceğiz. Ak Parti Sinop İl Başkanımız Uğur Giresun Dikmenli. Ben gevşek davransam Uğur Başkanımız beni rahat bırakmaz. Adnan başkanımız beni rahat bırakmaz. Bu iki Dikmenli başkanlarımızın gücüyle belediyeyi de aldığımızda Dikmen’e çok güzel hizmetler yapacağız. Dikmen 24 Haziran Seçimlerinde işaret fişeğini verdi. Biz inanıyoruz ki 1 Nisan Sabahında Adnan Başkanımızı başkanlık makamına taşıyacaksınız. 31 Mart seçimlerine kadar mühür sizde sultan sizsiniz” diyerek konuşmasını noktaladı.

    

Seda ŞengülSeda Şengül