Siyaset
Giriş Tarihi : 20-12-2015 13:32   Güncelleme : 20-12-2015 18:09

Maviş, Eylem Planını Açıkladı

Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş Gerze'de partililer ve ilçe sakinleriyle bir araya geldi.

Maviş, Eylem Planını Açıkladı
Parti Teşkilatında bir araya gelen İl Başkanı  Ali Çöpcü, Milletvekili Maviş partilileri selamladıktan sonra İlçe Başkanı Ak Parti'nin günden güne daha da büyüdüğünü ilçe teşkilatının artık kendilerine fiziki anlamda yetmediğini ifade ederek, ak partiye gönül veren herkese teşekkür etti.


il Başkanı Ali Çöpcü ise her hafta ilçe ziyaretlerini yaptıklarını biz yalnız seçim döneminde değil sürekli halkımızın yanındayız onlarla bir araya geliyoruz. Ve bu günde yine sizlerle birlikteyiz. Biz buraya konuşmaya değil sizleri dinlemeye, varsa sorunlarınız, sıkıntılarınızı çözmeye geldik dedi.

Ak Parti Milletvekili Nazım Maviş, seçildiği günden bu güne halkımızla bir araya geldiğini gerek vatandaşların, gerekse de ilimizin ve ilçelerimizin sorunlarının çözümü noktasında çalıştıklarını ifade etti.

Maviş, her hafta Sinop'a geldiğini kaydederek, İl Başkanımızın belirlediği en az iki ilçeyi ziyaret ettiğini burada halkımızla bir araya geldiğini gerek onlarla birebir konuşarak gerekse de onları ziyaret ederek dinlediğini ve kendisine aktarılan sorunları gidermeye çalıştıklarını ifade etti.

Bizler eylem planı hazırlayarak ilimiz ve ilçelerimizden bizlere gelen projeleri 4 yıl içinde hayata geçirmeye kararlıyız ve bu dört yılın sonunda halkımızın karşısına bu projeleri tamamlamış bir şekilde çıkmayı hedefliyoruz dedi.

Sinop'un nüfus yoğunluğu olarak 72. sırada olduğunu fakat coğrafik yapı ve yol ağı olarak Türkiye genelinde 9. sırada olduğumuzu belirtti. Bizler acilen İlimize bağlı 474 köy yoluna 900 Km grup yolunu yapmak zorundayız. Çünkü taşımalı sistem olan köyleri 500 araçla 4000'in üzerinde öğrencimizi merkez okullara taşımaktayız. Bu yolların bir an önce asfaltlanması noktasında elimizden gelen bütün gayreti sarf ederek 2019'a bütün grup yollarını asfaltlamak için gerekli kaynağı sağlamaya çalışacağız dedi.

Maviş 1 Kasım seçimlerinde milletimizin ferasetini ortaya koyarak ülkemizi koalisyonlara mahkum etmediğini, hizmet aşkıyla yanan Ak Partiyi tek başına iktidara taşıdığının altını çizdi.

hakan akbaşhakan akbaş